Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Kingdom Come: Deliverance’da Denuvo ya da Season Pass Olmayacak

Beklenen açık dünya oyunu Kingdom Come: Deliverance'da kullanıcıların sevmediği özellikler yer almayacak.

Merakla beklenen Orta Çağ temalı açık dünya aksiyon – RPG oyunu Kingdom Come: Deliverance’ın yapımcısı Warhorse Studios, bugün bir açıklama yaptı ve Denuvo koruma teknolojisinin kullanılmayacağını duyurdu. Aynı zamanda oyunda Season Pass sistemi de yer almayacak. Açıkçası günümüzde pek çok oyunun hem Denuvo kullandığı, hem de Season Pass ile mikro ödeme sattığı düşünülürse, Kingdom Come: Deliverance’ın farklılık yaratacağı ortada.

Kingdom come deliverance dneuvo season pass olmayacak 1

Warhorse Studios Kingdom Come: Deliverance için yeni bir oynanış fragmanı yayınlarken, bir kullanıcı ‘Bu oyunda Denuvo olacak mı? Performansı etkileyeceğinden korkuyorum’ şeklinde yorum yazdı. YouTube üzerindeki yoruma doğrudan yapımcıdan yanıt geldi ve ‘Denuvo’ya hayır’ ifadesi dikkat çekti. Dolayısıyla oyunda kesinlikle Denuvo olmayacağı kesinleşti.

Aynı zamanda Warhorse Studios, Twitter üzerinden de ikinci açıklamayı yaptı ve yine bir kullanıcının sorusuna yanıt vererek, Kingdom Come: Deliverance için Season Pass satışı planlamadıklarını dile getirdi.

Açıkçası Warhorse, Kingdom Come: Deliverance’ı ilk duyurduğu tarihten itibaren hayranlarıyla sıkı temas içinde ve her geri bildirimi alıyor, sorulara yanıt veriyor. Hem Denuvo, hem de Season Pass ile mikro ödeme olmaması ise pek çok kişi açısından sevindirici oldu.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.