Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Kingdom Come Deliverance Xbox One Platformunda 1.2 Yamasını Aldı!

Kingdom Come Deliverance Xbox One platformunda 1.2 sürüm numaralı güncellemesini aldı.

13 Şubat’ta yayınlanan Kingdom Comes Deliverance 1 milyondan fazla kopya satmayı başardı. Yayınlanmasından üç gün sonra 500.000 kopya satan başarılı oyun şu sıralarda keyifle oynanıyor.

Kingdom Come Deliverance Xbox One Platformunda 1.2 Yamasını Aldı 2

13 Şubat’ta PlayStation 4, Xbox One ve PC platformuna çıkış yapan Kingdom Comes Deliverance bu sabah Xbox One platformu için 1.2 sürüm numarasına ait yeni yamasını aldı. Yeni yama ile oyuna dair çeşitli optimizasyonlar yapılırken hatalarda ortadan kaldırıldı. Oyunculara yeni görevler sunan 1.2 sürüm numaralı yama konsol platformundaki R2 düğme hatasını da tamamen ortadan kaldırıyor. Tüm dünyada hızla popüler bir konuma yerleşen başarılı oyun şu günlerde milyonlarca oyuncu tarafından ilgiyle oynanmaya devam ediyor.

Steam’de bilgisayar platformu için 89.00 TL gibi bir fiyat etiketine sahip olan yapım Orta Çağ Savaşları ile sürükleyici bir yapıya sahip. Yeni yaması ile oyunculara farklı görev seçenekleri sunan oyun hatalardan arınmış olarak konsol platformunda oynanıyor. Güncellemenin dosya boyutu Xbox One platformu için 9.5 GB olarak duyuruldu. Yayınlanan yama ile oyuna performans iyileştirmeleri de yapıldı.  1 milyondan fazla oyuncuya sahip olarak yükselmeye devam eden başarılı yapım konsol ve bilgisayar platformunda oynanmaya devam ediyor. Oyuncular yeni yamayı ücretsiz olarak indirebilirler.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.