Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

King Of Fighters 15 İçin Chizuru Kagura Fragmanı Yayınlandı

King Of Fighters 15'de bulunacak olan Chizuru Kagura'nın fragmanı yayınlandı.

King of Fighters 15 geliştiricisi olan SNK, Shun’Ei’nin Ocak ayı başlarında ortaya çıkmasından bu yana neredeyse haftalık olarak karakter fragmanları yayınlıyor. Dün yapılan Second Annual Japan Fighting Game Publishers etkinliği kapsamında oyunda bulunacak olan bir diğer karakter olan Chizuru Kagura‘nın fragmanı yayınlandı.

King Of Fighters 15 Icin Chizuru Kagura Fragmani Yayinlandi

Bu son King of Fighters videosu, Chizuru’nun zarif dövüş stilini vurgulayan önceki karakter fragmanlarının aynısını oyunculara gösteriyor. Chizuru, rakiplerini şaşırtmak ve tuzağa düşürmek için kendi ayna görüntülerini kullanıyor. Uzun süredir rakipleri olan Kyo Kusanagi ve Iori Yagami’ye katılarak Team Sacred Treasures’ı oluşturan bu üçlü, ilk kez bir King of Fighters turnuvasına resmi takım olarak katılıyor. Daha önce Team Sacred Treasures, The King of Fighters ’96 ve The King of Fighters ’97’de yalnızca “gizli düzenleme ekibi” olarak seçilebiliyordu.

Chizuru Kagura, oyunun alt boss’u ve King of Fighters turnuvasının sponsoru olduğu The King of Fighters ’96’daki franchise’a katıldı. Yata klanının varisi olan Chizuru, aileleri 1800 yıl önce yılan canavar Orochi’yi orijinal olarak mühürleyen kutsal eserler tutan üç karakterden biridir. Chizuru, kutsal hazine mirasçıları Kyo Kusanagi ve Iori Yagami ile birlikte, The King of Fighters 97’nin sonunda Orochi’yi başarıyla mühürledi.

KOF XV|CHIZURU KAGURA|Trailer #7【TEAM SACRED TREASURES】

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.