Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Keanu Reeves, Kendi Yazdığı Çizgi Roman Serisinin Netflix Uyarlamasında Oynayacak

Hollywood’un en sevilen aktörlerinden Keanu Reeves, kendi yarattığı çizgi roman serisi BRZRKR'ın Netflix tarafından geliştirilecek film uyarlamasında oynayacak.

Günümüzün en popüler online film ve dizi izleme platformlarından Netflix, ünlü aktör Keanu Reeves tarafından yazılan 12 sayılık çizgi roman serisi BRZRKR‘ın canlı aksiyon filmini ve animasyon dizisini yapacak.

Haberi resmi Twitter hesabından paylaşan Netflix, Reeves’in film uyarlamasının başrolünde yer alacağını ve yapımcılığını üstleneceğini duyurdu. Başarılı oyuncu ayrıca BRZRKR’ın anime dizisine de ses verecek. Yazarlığını Reeves’in, yayıncılığını ise Boom!’un üstlendiği BRZRKR, 12 sayıdan oluşan bir çizgi roman. İlk sayısı geçtiğimiz haftalarda yayınlanan seri, ölümsüz bir savaşçının 80.000 yıllık destansı yolculuğunu konu alıyor.

Keanu Reeves BRZRKR çizgi roman

BRZRKR’ın kahramanı, şiddet uygulamaya lanetlenen yarı ölümlü ve yarı tanrı “B” olarak adlandırılıyor. Yüzyıllar boyunca Dünya’da dolaştıktan sonra, ABD hükümeti tarafından savaşlarda kullanılmak üzere askere alınan B, laneti bozmak ve özgürlüğüne kavuşmak için bazı sırları öğrenmek zorundadır.

Keanu Reeves, BRZRKR’ı yazarken Justice League of America, Spider-Man, Ninjak ve Rai kitaplarından tanınan Amerikalı çizgi roman yazarı Matt Kindt ile birlikte çalıştı. Çizgi romandaki karakter tasarımlarını ise ünlü Marvel Comics sanatçısı Ron Garney (Wolverine, Captain America), Bill Crabtree (BPRD), Clem Robins (Hellboy) ve Rafael Grampá (The Dark Knight Returns) yaptı.

BRZRKR’ın 4 Mart’ta çıkan ilk sayısı, 615.000 kopya satarak, 21’inci yüzyılın en çok satın çizgi romanlarından biri oldu. Başrolünde Revees’i izleceğimiz Netflix uyarlamasının ne zaman yayınlanacağı ise şimdilik belli değil, ancak ünlü oyuncunun yazdığı çizgi roman dünyasının genişleyecek olması gerçekten heyecan verici.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.