Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Justice League Filminden 4 Dakikalık Yeni Fragman

DC çizgi roman evreninin sevilen kahramanlarının bir araya geldiği Justice League'den 4 dakika uzunluğunda yeni bir fragman yayınlandı.

San Diego‘da düzenlenmekte olan ve bir çok projenin tanıtımının yapıldığı Comic-Con‘da 20th Century Fox ve Netflix‘in ardından şimdi de Warner Bros yeni projelerinin tanıtımını yaptı. Warner Bros’un Comic-Con panelinin gündeminin konusunda beklendiği gibi DC sinematik evreni yer alıyordu. DC sinematik evreniyle ilgili açıklamalarda bulunan firma Justice League filmine ait 4 dakikalık yeni fragmanı da izleyicileriyle paylaştı.

justice league

Fragman’ı izlediğimizde Justice League’i oluşturan kahramanlardan Batman, Wonder Woman, Flash, Aquaman ve Cyborg‘un detaylı bir şekilde tanıtıldığını görüyoruz. Steppenwolf, yani filmin kötü adamının yeni hali de fragmanda görebileceğiniz detaylardan birisi.

Bildiğimiz üzere Justice League filminin yönetmenliğini ilk olarak Zack Snyder üstlenmişti. Ancak asıl çekimlerinin tamamlanmasının ardından Jack Snyder ailevi sebepleri gerekçe göstererek projeden ayrılma kararı aldı. Bu ayrılığın ardından ek çekimler,yapım süreci ve yapımın kullanıma sunulması arasındaki dönemi yönetmesi için Joss Whedon görevlendirildi.

17 Kasım’da vizyona girmesi beklenilen Justice League filminin başroller oyuncuları ise Batman rolüyle izleyeceğimiz Ben Affleck, Wonder Woman rolüyle izleyeceğimiz Gal Gadot, The Flash rolüyle izleyeceğimiz Ezra Miller, Aquaman rolüyle izleyeceğimiz Jason Momoa, Cyborg rolüyle izleyeceğimiz Ray Fisher, Lois Lane rolünde Amy Adams, James Gordon rolünde izleyeceğimiz J.K. Simmons, Steppenwolf rolünde izleyeceğimiz Ciaran Hinds, Diane Lane, Alfred rolünde izleyeceğimiz Jeremy Irons, Vulko rolünde izleyeceğimiz Willem Dafoe, Mera rolünde izleyeceğimiz Amber Heard ve Hippolyta rolünde izleyeceğimiz Connie Nielsen gibi isimlerden oluşuyor. Filmin fragmanını aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz.

Justice League - Comic-Con Sneak Peek [HD]

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.