Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Just Cause 4’ün 4K Trailer’ı Yayınlandı!

Just Cause 4'den 4K video geldi.

2018’in beklenen oyunları arasında yer alan Just Cause 4 kaliteli grafikleri ve sürükleyici yapısı ile adından söz ettirecek.

Just Cause 4’ün 4K Trailer’ı Yayınlandı 2

Tek oyunculu olarak oynanabilecek olan yapım Avalanche Studios tarafından geliştiriliyor. 4 Aralık 2018’de PlayStation 4, Xbox One ve PC platformu için çıkış yapacak olan oyunda 4K oynanabilirlik de yer alacak. Değişen hava koşulları ile gerçekçi bir dünyaya giriş yapacak ve hayatta kalma mücadelesi vereceğiz. Tamamen özelleştirilebilir bir karaktere sahip olacağımız yapım da 1024 kilometrakerelik egzotik bir atmosferin tadını çıkaracağız.

Gerçekçi dünyadan bir çok iz taşıyacak olan oyunda birçok doğa olayına da şahit olacağız. Ayrıca oyunun haritasında çok sayıda farklı hayvan türü de karşımıza çıkacak. Oyuncular çeşitli tekneleri, motosikletleri ve farklı araç modellerini diledikleri gibi kullanabilecekler. Tozun dumana karıştığı aksiyon sahnelerin de mermi izleri adeta gökyüzünü delecek. Ayrıca oyun içerisinde karşımıza çıkacak olan fırtınalar da bizi oldukça zorlayacak.

Square Enix tarafından yayınlanacak olan Just Cause 4 Steam’de bilgisayar oyuncularına 209.00 TL olarak  sunuluyor.

Dileyen oyuncular oyunalisveris.com farkıyla Just Cause 4’e 160.93 TL’ye sahip olabilirler.

Oyunun yeni yayınlanan 4K videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Just Cause 4: Panoramic Trailer [4K UltraWide][PEGI]

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.