Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Jurassic World Evolution’ın Return To Jurassic Park Genişlemesi 10 Aralık’ta Yayınlanacak!

Jurassic World Evolution'dan yeni bir DLC duyurusu geldi. Yeni DLC 10 Aralık'ta yayınlanacak.

Oyunculara kendi hayvanat bahçelerini tasarlama ve oyun içerisine yansıtma fırsatı veren Jurassic World Evolution geçtiğimiz yıldan bu yana çeşitli genişlemeler ile içeriğini genişletmeye devam ediyor.

Jurassic World Evolution’ın Return To Jurassic Park Genişlemesi 10 Aralık’ta Yayınlanacak 2

Geçtiğimiz aylarda yeni bir genişleme paketi alan ve oyunculara yeni içerikler deneyimleme şansı veren Frontier Developments yeni bir DLC paketi üzerinde çalışıyormuş. Steam üzerinde görünen en yeni genişleme paketinin adı Return To Jurassic Park olarak belirlenmiş.

Return To Jurassic Park ile oyuncular biraz daha nostaljik bir yapı ile karşılaşacaklar. Parkı dinazorlardan geri alacağımı genişleme de oyuncular birbirinden şahane yerleri eski haline geri getirecek, Dr. Alan Grant, Dr. Ellie Sattler ve Dr. Lan Malcolm rehberliğinde yeni zorlukların üstesinden gelmeye çalışacaklar.

Return To Jurassic Park genişlemesi ile Ana Kapı ve Jurassic Park Turu gibi Jurassic Park’tan ilham alınan özellikler ve yeni dinazorlarda oyunculara sunuluyor. Compsognathus ve Pteranodon gibi yeni dinazorlar eşliğinde daha eğlenceli bir hale gelecek olan yapım eski görünümleri de beraberinde getiriyor. Oyuncular içerikleri nostaljik bir havaya sokabilecekler.

10 Aralık’ta lansmana çıkacak olan Return To Jurassic Park Steam’de sergilenmeye başlandı.

Jurassic World Evolution: Return to Jurassic Park Announcement Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.