Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Judgment, PS5 ve Xbox Series X İçin Nisan Ayında Çıkış Yapacak

Judgment için PS5 ve Xbox Series X sürümlerinin çıkış tarihi duyuruldu. Yakuza'nın yan serisi artık yeni nesil konsollara geliyor.

Judgment, 23 Nisan‘da Xbox Series S ve Google Stadia da dahil olmak üzere yeni nesil konsollar için çıkış yapacak. 2019’da PS4’teki ilk lansmanına kıyasla 39.99$’lık indirimli bir fiyat ile satışa sunulacak. Bu aynı zamanda bir ilk olacak, Judgment’ı PlayStation dışı bir platformda oynayabileceksiniz. Yakuza serisi, son birkaç yıldır istikrarlı bir şekilde PC’ye doğru yol alıyor.

Sega’ya göre, Judgment’ın yeni sürümü saniyede 60 kare hızında çalışan iyileştirilmiş görseller içerecek. Ayrıca yeni nesildeki SSD’ler sayesinde yükleme sürelerini önemli ölçüde azaltacak. Sega, güncellenmiş sürüm için gelecek herhangi bir yeni içerikten bahsetmedi. Ancak bazı yeni ofis dekorasyonları, güçlü silahlar ve yeni buluşma seçenekleri ekleyen orijinal oyunun tüm ek paketlerini oyunculara sunacak.

Judgment PS5 ve Xbox Series X Icin Nisan Ayinda Cikis Yapacak 2

Judgment Hakkında:

Judgment, konusu ve atmosferi gerilim ve suç hikayelerine atıfta bulunan bir aksiyon macera oyunudur. Oyuncu, zorlu soruşturmalar yürüten ve yeraltı suç dünyasıyla savaşan bir dedektif rolünü üstlenir. Popüler Yakuza serisinin yazarları, Ryu Ga Gotoku Studio, bu başlığı oluşturmaktan sorumludur. Oyunda Takayuki Yagami adında bir adam olarak oynuyoruz. Kişisel bir trajediden sonra suçluların yargılanmasına şahsen bakmaya karar veren eski bir avukat. Korkunç bir seri cinayet, karanlık hatıralarını yüzeye çıkarır ve kahramanı geçmişin şeytanlarıyla yüzleşmeye zorlar.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.