Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Josef Fares’in Yeni Oyunu It Takes Two 2021 Yılında Piyasaya Çıkacak

It Takes Two duyuruldu.

Electronic Arts bir sonraki oyunu Josef Fares, It Takes Two’yu açıkladı. Bu duyuruyu kutlamak için yayıncı, Hazelight’ın kurucusunun hikayesini ve vizyonunu paylaştığı yeni bir video yayınladı.

Josef Faresin Yeni Oyunu It Takes Two 2021 Yılında Piyasaya Çıkacak

It Takes Two, Josef Fares’in Hazelight Studios’u nasıl kurduğunun hikayesini ve vizyonunu anlatıyor. Dün yapılan EA Play etkinliğinde tanıtılan bir çok oyundan biri olan It Takes Two Hazelight Studios tarafından geliştirildi. Etkinlik sırasında önce Josef Fares’in bu günlere nasıl geldiğini gösteren mini bir tribute gösteriminin ardından oyunun fragmanı yayınlandı.

Oyunlarda mümkün olanın yaratıcı sınırlarını zorlamak için kurulan Hazelight, eleştirmenlerce beğenilen Brothers: A Tale of Two Sons and A Way Out arkasında ödüllü bir stüdyodur. Bir sonraki proje olan Take Takes Two, yenilikçi bir işbirliği macerasıdır. Bu oyunda, benzersiz bir oyun ve duygusal hikaye anlatımı fantastik bir yolculukta iç içe. İki oyuncu, ana karakterin ebeveynlerini temsil eden ve ayrılık eşiğinde olan bebekleri kontrol edecek.

It Takes Two, 2021’de PC’de yayınlanacak. EA ve Hazelight ek bilgi paylaşmadı. Bununla birlikte, aşağıdaki videoda oyunla ilgili fikir sahibi olmak istiyorsanız izleyebilirsiniz.

The Return of a Visionary – Josef Fares and Hazelight

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.