Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

John McClane Yakında Call of Duty Warzone’a Eklenecek

Die Hard film serisinin kahramanı John McClane, oyunda görünecek bir sonraki karakter olacak.

Geçtiğimiz günlerde sizlere oyuna Rambo karakterinin ekleneceğini bildirmiştik. Call of Duty: Warzone’un yaratıcıları tarafından Twitter’da yayınlanan bir gönderi, Die Hard film serisinin ana kahramanı Bruce Willis tarafından canlandırılan John McClane oyuna eklenecek. Ne yazık ki, geliştiriciler kahramanın oyuna ne zaman ekleyeceğini açıklamadı.

İçerik oluşturucuların paylaştığı gönderiyi aşağıda görebilirsiniz. İlk bakışta, bir kanal temizleme şirketinin reklamına benziyor ancak görünüşe aldanmayın. Adı, John McClane ‘in karısı Holly’nin çalıştığı Nakatomi Corporation’a bir gönderme. Üstelik serinin ilk filminin aksiyonu, John’un havalandırma kanallarını sıkıştırarak yolunu şirketin logosuyla bir çakmakla aydınlattığı Nakatomi Plaza ofis binasında gerçekleşti. Kanıt konusunda hala yetersizseniz, görüntünün altındaki slogana bir bakın, direkt olarak filmden alınan bir replik.

John McClane için daha fazla işaret mevcut. Nakatomi Kanal Temizleme’nin 1988’den beri hizmet verdiği söyleniyor ki aynı yıl ilk film çıktı. Ayrıca var olmayan şirketin yaratıcıları tarafından hazırlanan web sitesine giderseniz, filmin başlığına atıfta bulunan reklam metnini ve film sırasında gerçekleşen bir Noel partisi vesilesiyle bir tanıtım hakkında bir ipucu bulacaksınız.

John McClane 1

John McClane ‘in Call of Duty: Warzone’daki görünümü, karakterin video oyunlarındaki ilk çıkışı olmayacak. 1990’ların sonlarında ve 2000’lerin başlarında, gişe rekorları kıran filmleri PC ve konsollara taşımak için birkaç girişimde bulunuldu ancak bunlar en iyi ihtimalle vasattı.

Call of Duty: Warzone’un geliştiricileri görünüşe göre oyuna son gelen değişikliklerden sonra belirlendiği dönem olan 1980’lerden bazı karakterleri tanıtacak. Sırada kim olacağını sadece tahmin edebiliriz. Chuck Norris’in canlandırdığı karakterlerden birine bahse giriyorum, peki siz ne düşünüyorsunuz? Sizce hangi karakter oyuna eklenecek?

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.