Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Espor’un Kalbi Burada Atacak: İzmir Oyun Festivali 24 Eylül’de Başlıyor!

İzmir, Türkiye'nin en büyük espor etkinliğine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. On binlerce ziyaretçinin katılacağı İzmir Oyun Festivali, 24 Eylül'de kapılarını açıyor. Üç gün boyunca sürecek olan etkinlikle ilgili detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Espor’un kalbinin atacağı İzmir Oyun Festivali için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. 24-25-26 Eylül 2021 tarihleri arasında Fuar İzmir‘de kapılarını açacak olan etkinlik, ziyaretçilere ödüllü turnuvalarda yarışma şansı tanıyacak. Mobil, bilgisayar ve konsol olmak üzere her platforma özel ödüllü turnuvalar olacak.

Üç gün boyunca saat başı CS:GO ve PUBG turnuvası, gün içerisinde ise 3v3 Brawl Stars, FIFA 21 ve sürpriz oyun turnuvaları İzmir Oyun Festivali’nde yer alacak. Festivalin en büyük turnuvalarından Mobile Legends: Bang Bang’de dereceye girenler ise 17 bin TL değerinde 100 bin elmas kazanacak.

İzmir Oyun Festivali, 24-25-26 Eylül Tarihlerinde Düzenlenecek

İzmir Oyun Festivali

Türkiye’nin en büyük espor etkinliği olan İzmir Oyun Festivali, espor takımlarını hayranları ile buluşturacak. BBL Esports, Fire Flux Esports, Kafalar Esports, Futbolist, 1907 Fenerbahçe, OtherSide Esports, Şahangiller Espor, Zero Zone, Fastpay Wildcats, Thunderbolts Gaming, Lixa Esports ve Galakticos oyuncuları, ziyaretçilerle tanışacak ve fotoğraf çektirecek. Ayrıca 3 kez dünya şampiyonluğuna sahip Umutcan Tütüncü de Just Dance alanında festivalde yer alacak.

Festival boyunca cosplay yarışması da düzenlenecek. İzmir Oyun Festivali’nin son iki gününde gerçekleşecek olan yarışma, oyun, film, anime karakterlerini gerçek hayata taşıyacak. En iyi kostüm performansı gösteren kategori birincileri, 1.500 TL nakit para ödülü ve Çeşme tatili, ikinciler 1.000 TL değerinde oyuncu ekipmanı ve üçüncüler ise 500 TL değerinde oyuncu ekipmanı kazanacak.

Etkinlikte Espor Takımları Hayranları ile Buluşacak

İzmir Oyun Festivali espor

Öte yandan bağımsız oyun geliştiricileri, Game Factory’nin sponsorluğunda oyunlarını tanıtma şansı yakalayacak. Indie (Bağımsız) oyun alanında stant açan oyun geliştiricileri, oyunlarını on binlerce ziyaretçinin beğenisine sunacak. Indie stant başvurusunda bulunmak isteyen oyun geliştiricileri, bu adresi ziyaret edebilirler.

İzmir Oyun Festivali, 24-25-26 Eylül 2021 tarihleri arasında Fuar İzmir’de gerçekleşecek. 3 gün sürecek olan festivalin günlük biletleri 30 TL’ye, kombine bileti ise 80 TL’ye satılıyor. Daha fazla bilgi için buraya tıklayabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.