Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

İşte Galaxy Note 8 İçin Oreo Güncellemesinin Çıkacağı Tarih!

Galaxy Note 8'e Oreo güncellemesi nihayet geliyor!

Samsung yeni amiral gemisi modellerini MWC 2018 kapsamında görücüye çıkardıktan sonra da diğer modelleri için yazılım güncellemelerine kaldığı yerden devam ediyor. Bugüne dek merakla Oreo güncellemesinin çıkmasını bekleyen Galaxy Note 8 kullanıcılarına müjdeli haber ise bugün geldi. Buna göre Güney Koreli teknoloji devi nihayet Android Oreo güncellemesini Note 8 modeli için yayınlamaya başladı.

te Galaxy Note 8 İçin Oreo Güncellemesinin Çıkacağı Tarih 1

İşin güzel tarafı şu ki, Samsung’un bir önceki amiral gemisi modeli Galaxy Note 8 Oreo’ya güncellenen tek telefon olmayacak. Samsung’un Galaxy S7, Galaxy S7 edge, Galaxy A7 (2017), Galaxy A5 (2017) ve Galaxy A3 (2017) modelleri de Oreo güncellemesine kavuşacak.

Geçtiğimiz yıl piyasaya çıkmıştı

Hatırlanacağı üzere Galaxy Note 8, Galaxy S9 ve S9 Plus tanıtılana kadar Samsung’un ürettiği en kaliteli ve üstün donanımlı akıllı telefon modeliydi. Hal böyle olunca şirketin Oreo güncellemelerini yayınlarken bu cihaza öncelik vermesi daha da iyi anlaşılabiliyor.

Üstelik Oreo güncellemesi Note 8’e diğer çoğu modelden çok daha erken verilecek. Nougat’tan Oreo’ya terfi etmek için 30 Mart tarihine işaret ediliyor. Oreo’ya geçecek diğer ilk modeller arasında Galaxy S7 ve S7 edge modelleri de yer alıyor. Bu iki modelin de 13 Nisan‘da Oreo güncellemesi alacağına yönelik kuvvetli iddialar mevcut.

Mayıs’ta A serisine güncelleme geliyor

Son olarak güncelleme alması beklenen modeller ise Galaxy A7, A5 ve A3 (2017). Üçü de 2017’de çıkan bu modellerde Nougat işletim sistemi kullanılıyordu. S7’nin ardından gelecek olan güncelleme için planlanan tarih ise Mayıs 2018.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.