Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Islands of Nyne: Battle Royale İncelemesi

Geçtiğimiz hafta çıkan Islands of Nyne, Battle Royale türünde hızlı bir oynanış sunuyor.

Birincil kişi bakış açısından oynanan bir diğer Battle Royale oyunu olan Islands of Nyne: Battle Royale geçtiğimiz günlerde Steam üzerinden erken erişimde satışa sunuldu. Aslında Islands of Nyne: Battle Royale’in geliştirilmesi, PUBG’nin duyurulmasından bile önce başlamıştı.

islands of nyne

Islands of Nyne: Battle Royale, uzaylılar tarafından yapılmış olan bir arenada geçiyor. Arenada; parlak, teknolojik ve fütüristik yapıların yanı sıra eski dönemlerden kalma kulübeler ve kaleler bulunuyor. Diğer Battle Royale oyunlarında da olduğu gibi, elli oyuncu gökyüzünden dalış yaparak arenaya iniyor.

Diğer Battle Royale oyunlarından daha az oyuncuya sahip olan Islands of Nyne: Battle Royale’in arenası, biraz küçük. Dışında kalanların zamanla hasar aldığı daireler, daha hızlı kapanıyor. Bu da hızlı bir oynanış sunuyor. Islands of Nyne: Battle Royale’de, silah ve ekipman bulma sıkıntısı pek yok. Neredeyse her masada, sandıkta ve varilde silah ve ekipman bulunabiliyor.

islands of nyne1

Islands of Nyne: Battle Royale; diğer Battle Royale oyunlarından daha hızlı bir oynanışa sahip ve bu sayede Islands of Nyne: Battle Royale,  daha hızlı oynanışa sahip olan oyunları tercih eden oyuncular için birebir. Arenasının da küçük olması sebebiyle genelde sürekli aksiyon içerisinde oluyoruz.

Islands of Nyne: Battle Royale’in grafikleri o kadar etkileyici değil. Yeşillikler çok güzel ve gerçekçi görünmüyor. Binalar da aynı şekilde, oldukça detaysız.

Islands of Nyne: Battle Royale’i satın almak isterseniz, Steam’de 40,00₺ fiyatıyla alabilirsiniz. Islands of Nyne: Battle Royale’in Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

 

İnceleme Özeti

Islands of Nyne: Battle Royale İncelemesi

0
Berbat

İçeriği Paylaş

Yazar Hakkında

Ayrıca Okuyabilirsiniz

0

    Cevap Yazın

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Gameplay
    Graphics
    Longevity
    A mininum rating of 0 is required.
    Please give a rating.
    Thanks for submitting your rating!

    Yorum gönderdiğiniz için teşekkür ederiz!