Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Islands of Nyne: Battle Royale İlk Bakış

Islands of Nyne: Battle Royale'i ilk defa denedik.

Uzun zamandır ismini duyduğumuz battle royale türü bağımsız oyun Islands of Nyne: Battle Royale nihayet satışa çıkarken, oyunla ilgili hem olumlu hem olumsuz görüşler bulunuyor. Başlangıçta ben de nasıl hissedeceğim konusunda kararsızdım fakat oyunun renk paleti kısa sürede içine çekmeyi başardı.

islands of nyne battle royale ilk bakis 1

Başlangıçta optimizasyon sorunları olsa da yapımcı firma bu konuda hızlı reaksiyon gösterdi ve FPS sorunlarını yayınladığı fixlerle çözmeyi başardı. Bu da geliştirici ekibin kullanıcı geri bildirimlerine verdiği önemi gösteriyor. İlk oyuna girişim ise oldukça hızlı şekilde gerçekleşti ve herhangi bir problem yaşatmadı.

Islands of Nyne: Battle Royale’e başladığınızda kısa sürede kendinize bir iniş alanı seçmeniz ve taktiksel düşünmeniz gerekiyor. Türün diğer oyunlarında olduğu gibi Islands of Nyne da kendi zırh sistemine sahip. Karakterinizin dört adet zırh slotu bulunuyor ve bunlardan birisi geçici olarak sağlık puanınızı arttıran kalkan. Hasar aldığınızda bu zırh kırılıyor ve değiştirmek zorunda kalıyorsunuz. Bu da demek oluyor ki oyunun sonlarına dahi kalsanız hala cesetleri loot etmeniz ve yeni ekipmanlar almanız gerekiyor.

Ayrıca mühimmat da kısıtlı olduğu için loot yaparken mermiye de önem göstermelisiniz. Islands of Nyne: Battle Royale bu yönden başarılı bir yapım çünkü sizi devamlı diğer silahları kullanmaya itiyor. Böylece maç sonlanana kadar aktif kalıyorsunuz.

islands of nyne battle royale ilk bakis 2

Hasar aldığınızda ise küçük ve büyük olmak üzere iki farklı sağlık paketi bulunuyor. Küçük paket 50 sağlık puanı doldururken, büyük olan ise canınızı tamamen dolduruyor. Islands of Nyne: Battle Royale’in belki de en rahatsız edici kısmı ise yeniden doğma sistemi. Dostlarınız sizi sadece bu sağlık paketleriyle ayağa kaldırabiliyorlar ve eğer üstlerinde bundan yoksa ölüyorsunuz. Üstelik üstünüzde de şu an sadece en fazla 2 sağlık paketi bulundurabiliyorsunuz. Dolayısıyla bir karar vermeniz gerekiyor; ya arkadaşınız ölecek, ya da kendiniz için fazladan sağlık paketi saklayacaksınız.

Sonuç olarak Islands of Nyne: Battle Royale özünde oldukça net bir battle royale oyunu. Türü sevenlere taze bir oynanış sunuyor ve vuruş hissi oldukça başarılı. Eksik yönleri ve belli başlı teknik sorunları var ama kesinlkle kendisini oynatmayı başarıyor. Eğer battle royale oyunlarını seviyorsanız tavsiye edebiliriz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.