Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Işın İzleme Ve DLSS Destekli Minecraft Sürümü Yayınlandı

Minecraft'ın Işın İzleme ve DLSS destekli sürümü yayınlandı. Bu yeni sürümü oynayabilmek için RTX ekran kartlarından herhangi birine sahip olmanız gerekiyor.

Dünyanın en popüler oyunlarından biri olan Minecraft için oyunun geliştiricisi ve yayıncısı olan Mojang, Ray Tracing ve DLSS destekli olarak Minecraft’ın bir sürümünün çıkacağını açıklamıştı. Bugün NVIDIA tarafından duyurulana göre nihayet oyuncuların beklediği bu Minecraft RTX sürümü yayınlandı. Oyuncular şimdi oyunun Ray Tracing ve DLSS destekli sürümünü indirebilir ve RTX deneyiminin tadını sonuna kadar çıkarabilir. Unutmada belirtmeliyim ki oyunun tam deneyimini yakalayabilmeniz için bir NVIDIA RTX ekran kartına ihtiyacınız var.

Isin Izleme Ve DLSS Destekli Minecraft Surumu Yayinlandi

Ray Tracing ve NVIDIA DLSS özellikli Minecraft, Windows 10’da resmi olarak kullanıma sunuldu. Yaratıcılığınızı konuşturarak ve gerçek zamanlı Ray Tracing’in sunduğu görsel doğruluk ve NVIDIA GeForce RTX tarafından desteklenen DLSS’nin sağladığı en üst düzey performansla Windows 10’da yepyeni bir Minecraft deneyimi yaşayın.

Bu sürüm ile birlikte ayrıca iki harita olan Colosseum RTX ve Dungeon Dash RTX‘de dahil olmak üzere toplamda 15 yeni harita oyuna eklenmiş oldu. Oyunun RTX sürümünü indirmek ve deneyimlemek istiyorsanız buraya tıklayabilir ve aşağıda yayınlanmış olan fragmanı izleyebilirsiniz.

Minecraft with RTX | Official Full Game Release Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.