Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Iron Throne’a İki Yeni Kahraman Daha Geldi!

Iron Throne yılbaşı güncellemesi aldı.

Mobil MMO oyunları arasında yer alan ve dünyanın dört bir yanından oyuncuya sahip olan Iron Throne yeni güncellemesi ile yılbaşına özel içerikler aldı.

Iron Throne’a İki Yeni Kahraman Daha Geldi 2

MMO strateji oyunu olarak karşımıza çıkan ve günümüzde milyonlarca oyuncuya sahip olan Iron Throne aldığı sayısız güncelleme ile oyuncuların yüzünü güldürdü. Yılbaşına özel bir güncelleme daha alan yapım  iki yeni kahramanı oyunculara sunuyor. Gelen güncelleme ile yepyeni bir mücadele deneyimi sunacak olan Altın Ay Savaşı oyuna eklendi. Altın Ay’da 20 farklı lord kısa bir süreliğine Altın Tapınak’ı fethetmek için mücadele edecekler. Altın Tapınak’ı fethedemeyen oyuncular etkinlikten çıkarılacaklar. Altın Tapınaklar fethedilince oyunculara her tapınağın seviyesine göre tasarlanmış hediye kutuları verilecek.

20’nci seviye ve üstü kalelere sahip olan oyuncular diledikleri zaman Altın Ay Savaşı’na dahil olabilecekler. Dileyen oyuncular haritadan menüyü seçerek ya da Boyut Kapısı’ndaki butona dokunarak Altın Ay Savaşı’na katılabilecekler. Altın Ay Savaşı’na katılan oyuncular özel hazırlanmış bir haritaya nakil olacaklar. Bu haritada Altın Tapınak adı verilen dokuz bina karşımıza çıkacak.

Güncellemenin getirdiği en büyük yenilikler arasında yer alan iki farklı karakter de oyuna eklendi. Bu karakterlerin adı Infidus ve Kenzaburo olarak duyuruldu. Kenzaburo karakteri Konoe ailesinin lideri olarak karşımıza çıkıyor.

İki yeni karaktere ek olarak oyuna iki yeni kale kaplaması eklendi. Bu kaplamalar da Aşılmaz Kale ve Buz Kalesi olarak duyuruldu. Aşılmaz Kale oyuncular tarafından altın ile alınabilecek. Ancak ikinci kaplama olan Buz Kalesi Aralık etkinliği ile oyunculara verilecek. Bu ödül 30 gün boyunca kullanılabilecek. Kale ve Dünya haritalarına da özel efektler ve dekorasyonlar getiren güncelleme oyunda karlı havayı ve yeni yıl temasını karşımıza çıkaracak. Etkinliğe katılan oyunculara özel giriş ödülleri de verilecek.

Aralık güncellemesinin bir parçası olarak karşımıza çıkan Büyük Savaş Şampiyonası etkinliği de oyuncuların yüzünü güldürecek. Oyuncular arasından en yüksek puanı toplayan 20 farklı lord seçilecek ve Büyük Savaş Şampiyonası’nda boy gösterecekler.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.