Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Iron Throne 1’inci Yılını Ödüllerle Kutluyor!

Iron Throne yıldönümü güncellemesi aldı.

Sürükleyici MMO oyunu olan Iron Throne 1’nci yılını oyuncuları ile kutluyor. Yıldönümüne özel yenilikleri oyuncularına sunan yapım yeni bir güncelleme aldı. Güncelleme yıldönümü güncellemesi olarak duyuruldu.

Iron Throne 1’inci Yılını Ödüllerle Kutluyor 2

Netmarble’ın milyonlarca oyuncu tarafından oynanan MMO strateji oyunu Iron Throne yeni bir güncelleme aldı. Güncelleme ile oyunun birinci yıldönümü kutlanırken oyunculara da çeşitli yenilikler sunuluyor. Oyuncular bugünden itibaren güçlerini sergilemek için daha fazla fırsata sahip olacaklar. Oyuncular favori kahramanlarını da güçlendirebilecek ve oyun içerisinde daha etkili bir hale getirebilecekler.

Yeni yayınlanan güncelleme beraberinde oyunculara yeni bir modda sunuyor. Oyuna gelen gerçek zamanlı strateji modunun adı Boyut Savaşı olarak duyurulurken oyunculara rekabet dolu savaşlar sunacağı ifade ediliyor. Ayrıca oyuna gelen yeni gerçek zamanlı düello sistemi ile oyuncular Ogreler, Ölüm Şövalyeleri ve Ejderhalar gibi özel askerler yetiştirebilecekler.

Iron Throne oyuncularına sunulan yeni ‘Yetenek Geliştirme’ sstemi ile oyuncular mevcut kahramanlarını daha fazla geliştirebilecek ve güçlü bir hale getirebilecekler.

Oyuncular Kasaba Modu’nun 4’ncü sezonu ile ödüller de kazanabilecekler. Kasaba Modunun 4’ncü sezonunu merakla takip eden oyuncular 4’ncü sezon ile birlikte çeşitli ödüllerin de sahibi olacaklar.

Sezon 4’ün tamamlanması ile oyuncular aşağıdaki ödülleri kazanacaklar.

  • Yeni Kahraman: Oyuncular gizemli büyücü olan Viking temalı kahraman olan Hakkon’u yanlarına çekebilecekler. Oyuncular epik görevleri başararak bu ödüle sahip olabilecekler.
  • Yeni Ekipman Seti: Hakkon’u kazanan oyuncular, kahramanlarını giydirmek için Viking temalı Helga Setini alabilecekler. Bu set oyunculara yeni beceriler sunacak.

https://www.youtube.com/watch?v=_RvtEOkmvVU&feature=youtu.be

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.