Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Iron Man VR Hikayesi Ve Oynanışı ESRB Dereceledirmesi İle Ayrıntılandı

Iron Man VR için bir ESRB derecelendirmesi yapıldı.

Iron Man VR, Camouflaj tarafından geliştirilen ve Sony Interactive tarafından yayınlanacak olan Marvel Comics‘in süper kahramanı olan Iron Man’e dayanan bir oyundur. 28 Şubat’ta çıkması beklenen oyun bir kaç hafta önce yapılan açıklama ile 15 Mayıs tarihine ertelenmişti.

Iron Man VR Hikayesi Ve Oynanışı ESRB Dereceledirmesi İle Ayrıntılandı

Iron Man VR, bu yılın başında çıkması bekleniyordu ama bir çok oyun gibi Iron Man’in de çıkış tarihi Mayıs ayına ertelendi. Bir çok oyuncu oyunun uzatıldığına değmesini bekliyor elbette. Bu arada oyun hikaye ve oyun döngüsü hakkında bir fikir veren ESRB tarafından derecelendirildi.

Görüldüğü gibi burada oyun için taze bir derecelendirme mevcut. Tony Stark‘ı geçen yıl piyasaya sürülen bir hikaye fragmanında parçalarını gördüğümüz gizemli bir düşmanla savaşırken bulmuştuk.

Derecelendirme, lazer, füze ve itici ışınları ile patlama ve gerçekçi silah sesleri vaat eden dron dalgaları ve tanklarla savaşmaktan bahsediyor. Bunların hiçbiri özellikle şaşırtmadı ama en azından VR macerasında popüler süper kahraman olarak ne yapacağımız hakkında sağlam bir fikir ediniyoruz. Oyun 15 Mayıs 2020 tarihinde PlayStation 4 ve PS VR için piyasaya çıkmış olacak.

Marvel’s Iron Man VR – Announce Trailer | PS VR

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.