Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Iron Blade, Android Ve İOS İçin Ücretsiz Olarak İndirilebilir

Neredeyse PC kalitesinde grafikler sunan oyun, tamamen ücretsiz olarak oynanabilir.

Gameloft tarafından geliştirilen ve kısa bir süre önce ön  başvuruları açılan mobil RPG Iron Blade, sonunda uygulama mağazalarındaki yerini aldı. Neredeyse PC kalitesinde başarılı görseller sunan oyun, yeni bir mobil RPG arayışında olanların gözünden kaçmamalı diyebiliriz. Orta Çağ teması işleyen oyunda, karakter ekranı, çevrimiçi modlar ve öğrenilmesi oldukça kolay kontroller bulunuyor.

iron blade gameloft

Geçtiğimiz günelerde PC için çıkan Iron Blade, gerekli optimizasyonları  ardından tamamen ücretsiz olarak Android ve İOS için uygulama mağazalarına da yüklendi. Aksiyon RPG tarzında başarılı bir mobil örnek olacağını tahmin ettiğimiz oyun, Iron Blade – Orta Çağ Efsanesi ismi ile mağazalara geldi.

Tapınak üyesi bir savaşçıyı canlandıracağınız oyunda, şeytani güçlere sahip karanlık Lord Baat tarafından uyandırılan güçlere karşı mücadele vereceksiniz. Orta Çağ Avrupa’sının mimarisini, kentlerini ve tasarım özelliklerini mobil platforma taşıyacak olan oyun İskoçya’dan Transilvanya’ya kadar geniş bir coğrafyada savaşmanıza imkan verecek.

Sahip olduğunuz kale için gereksi yükseltmeleri ve savunma mekanizmalarını da oyunun içinde ilerledikçe elde edeceksiniz. Bütün özelliklerin kilidini oynanış esnasında açabileceğiniz gibi, oyun içi para birimlerini satın alarak da açabilirsiniz.

Aşağıdaki bağlantılara tıklayarak ilgili mağazaya gidebilirsiniz. Oyunun Android versiyonu 1.90 GB boyutunda. İOS versiyonu ise 2.23 GB boyutunda. En altta yer alan kısa videoda da oyunun içeriğine göz atabilirsiniz.

Google Play Store

App Store

Iron Blade -  Google Play Launch Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.