Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

iPhone SE 3 Hakkında İlk Bilgiler Ortaya Çıktı

Apple’ın 2021 yılında duyurusunu gerçekleştireceği iPhone SE 3 modelinin ilk bilgileri ortaya çıktı. Model daha büyük ekran ile birlikte gelecek. 

Teknoloji devi Apple’ın uygun fiyatlı akıllı telefon modellerinden olan iPhone SE ailesinin yeni modeli olacak olan iPhone SE 3 modeli hakkında ilk bilgiler ortaya çıktı. 

iphone se 3 hakkinda ilk bilgiler ortaya cikti 2

Apple’a yakın isimler tarafından yapılan açıklamalara göre teknoloji devi Apple 2021 yılında yeni bir orta segment iPhone modeli duyurmaya hazırlanıyor. Apple’ın yeni nesil iPhone modeli uygun fiyat etiketine sahip olacak. 

Yeni iPhone modelinin iPhone SE Plus ya da iPhone SE 3 olarak isimlendirileceği düşünülürken modelin tasarım olacak iPhone 8 Plus’a benzeyeceği ve daha büyük bir ekran ile birlikte geleceği düşünülüyor. 

iPhone SE 3 Neler Sunacak?

Apple’ın uygun fiyatlı iPhone modeli 6.06 inç büyüklüğünde ekran ile birlikte gelecek. Arkasında çift arka kameraya sahip olacak olan modelin Touch ID teknolojisine sahip olması beklenirken bu sensörün nereye konumlandırılacağı ise şimdilik bilinmiyor. Ortaya çıkan raporlara göre Apple’ın yeni iPhone SE modeli 5G bağlantı desteğine sahip olacak ve modelin fiyatı da 535 dolar seviyesinde olacak. Teknoloji devi Apple’ın yeni uygun fiyatlı akıllı telefonunun diğer bilgilerinin ilerleyen günlerde ortaya çıkması bekleniyor. 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.