Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

iPhone İçin Twitter Artık Tweetleri Doğrudan Instagram Hikayelerinde Paylaşmanızı Sağlıyor

Twitter yeni bir özellik ekledi. Artık kullanıcılar iPhone cep telefonlarından tweet'lerini instagram story'de paylaşabilecekler.

Resmi Twitter for iPhone uygulamasındaki yepyeni bir özellik sayesinde tweet paylaşmak artık çok hızlı ve kolay hale geldi. Tweet instagram hikayelerde nasıl paylaşılır?

Tweet, instagram hikayelerde nasıl paylaşılır

Twitter, birkaç dokunuş kullanarak Instagram Hikayelerinizde bir tweet paylaşmanıza izin veren yepyeni bir özelliği etkinleştirdi. Önceden, kullanıcıların bunu yapmak için ekran görüntüsü almaları gerekiyordu ve bu, sizi veya ona bakanları korkutabilecek şeylerden biriydi. Twitter nihayet bu konuyla ilgili resmi duyurusunu gerçekleştirdi.

Bu yeni özelliğin çalışma şekli ise oldukça basit. Herhangi bir tweet’e dokunun, ardından paylaş düğmesine ve ardından Instagram Hikayeleri’ne dokunun. İşte tek yapmanız gerekenler bunlar.

Twitter, Instagram uygulamasını başlatmadan önce sizden izin isteyecek ve açıkçası tüm sihrin gerçekleşmesi için uygulamanın yüklü olması gerekiyor. Belli ki bunu buraya gelmeden önce biliyordun. Twitter, Instagram Stories’de paylaşabileceğiniz tweet’in güzel bir küçük resmini oluşturacak ve şöyle görünecek:

Tweet, instagram hikayelerde nasıl paylaşılır

Bilmiyorsanız, aynı şeyi Snapchat’te de yapabilirsiniz; bu, en sevdiğiniz tweet’lerden birini dünyanın geri kalanıyla hızlı bir şekilde paylaşmak istiyorsanız hoş bir küçük dokunuş.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.