Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

iPhone 8, 7S ve 7S Plus’ın Döküm Kalıpları Sızdırıldı, Söylentiler Doğrulandı

iPhone hakkında çıkan söylentilerin neredeyse tamamını doğrulayan bir sızıntı gerçekleşti.

Sonbaharda, beklenenin çok dışında bir gelişme olmazsa en geç Kasım ayında resmi olarak tanıtılacak iPhone 8 hakkında gelen sızıntıların ardı arkası kesilmiyor. Cihazın fonksiyonları ve tasarımı hakkında ortaya çıkan söylentiler, kısa süre önce ortaya çıkan yeni görseller ile neredeyse doğrulanmış oldu. Tabi, bu görseller eğer gerçekten iPhone 8’in fabrika döküm kalıbına aitse. İnternete sızan iki görsel de aylardır yayılmakta olan söylentilerin doğrulanmasına yardımcı oldu diyebiliriz.

iphone 8 1

iPhone 8, iPhone 7s ve iPhone 7s Plus kalıpları olduğu iddia edilen fotoğraflar, Çin’de yaşayanların yoğunluk olarak kullandığı sosyal medya ağı Webio üzerinden sızırıldı. Eğer bu kalıplar doğruysa, Apple’ın 2017 yılı bitmeden resmi olarak duyurmasını beklediğimiz yeni iPhone’lara ilk bakışı atıyor olabiliriz.

Fiziksel kalıpların yer aldığı ilk görselde, iPhone 7S Plus, iPhone 8 ve iPhone 7S modellerine ait çizgiler yer alıyor. Bu kalıpların önemli olmasının sebebi, yeni telefonların tasarımına ışık tutmakla kalmayıp özellikleri hakkında da ipuçları veriyor olmaları diyebiliriz.

iphone 8 2

5.8 inçlik OLED ekrana sahip olması beklenen iPhone 8’in 7S modelinden biraz daha büyük olacağı görülüyor. Ancak iPhone 8’in neredeyse çerçevesiz olarak gelmesi bekleniyor. Başarılı bir ekran kasa oranına sahip olacağını tahmin ettiğimiz telefon, iPhone 7S Plus modelinden küçük olacak.

7S Plus’ta yeniden yatay olacak şekilde konumlandırılan arka kameraların, iPhone 8 modelinde dikey olarak konumlandırılacağı görülüyor.

iphone 8 3

Boydan boya OLED ekran, bu ekrana gömülü parmak izi okuyucu özelliğine sahip TouchID, çift arka kamera ve 3D ön kamera özellikleri ile gelmesi beklenen iPhone 8’in Amerika’da 1000 doların üzerinde satılacağı söylentileri de bulunuyor. Döviz kuru ve vergiler düşünüldüğünde 6000 Türk lirası sınırına yaklaşmasını beklediğimiz telefon hakkında herhangi bir resmi duyurunun yapılmadığını da hatırlatalım.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.