Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

iPad’lere Özel Bir WhatsApp Sürümü Geliştiriliyor!

iPad modelleri ile uyumlu bir WhatsApp sürümünün geliştirildiği ortaya çıktı. WhatsApp, iPad'ler için ne zaman yayınlanacak henüz belli değil.

Günümüzde en popüler mesajlaşma uygulamaları arasında yer alan WhatsApp, dünyada milyonlarca kullanıcıya hizmet vermeye devam ediyor. Mobil platformda oldukça kolay ve kullanışlı bir sohbet aracı haline gelen WhatsApp hala ücretsiz kullanılmaya da devam ediyor.

iPad’lere Özel Bir WhatsApp Sürümü Geliştiriliyor 3

Mobil platformun ardından bilgisayar platformunda da oldukça başarılı bir işe imza atan WhatsApp, kullanıcılarına hızlı haberleşmenin yanı sıra oldukça basit bir arayüz sunuyor. Sürekli güncel tutulmaya ve geliştirilmeye devam edilen WhatsApp, ülkemizde de oldukça popüler bir konumda yer alıyor. Geçtiğimiz günler de WhatsApp Web masaüstü 0.2.6968 sürüm kodların da ortaya çıkan bilgiler ile iPad’ler için özel bir WhatsApp uygulamasının geliştirildiği ortaya çıktı.

Henüz uygulama hakkında resmi bir açıklama yapılmazken çeşitli kesimlerden de iddialar ortaya atılmaya devam ediyor. Günümüze kadar WhatsApp önce akıllı telefonlar ile karşımıza çıkmış ve ardından da bilgisayar platformunda ki yerini almıştı. Bilgisayar platformunda da kullanıcılara hizmet sağlayan WhatsApp, şimdi de iPad platformuna yönelmiş durumda.

iPad’lere Özel Bir WhatsApp Sürümü Geliştiriliyor 1

Söylentilere göre iPad modellerinde çalışacak olan WhatsApp’ın tam ekran olarak hizmet sağlayacakmış. WhatsApp’ın iPad platformu için ne zaman yayınlanacağı hakkında henüz resmi bir bilgi bulunmuyor. Ancak büyük ihtimalle WhatsApp, iPad’ler de Web destekli olarak kullanılabilecek.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.