Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

iOS 14 İki Birlikte Siri İçin İki Yeni Ses Geldi

Apple’ın çok kullanılan sesli asistanı Siri artık iki yeni Türkçe sese sahip.

Teknoloji devi Apple yeni iOS 14 güncellemesi ile birlikte Siri için önemli iyileştirmeler yaptı. Apple’ın bu yeni iyileştirmelerinden birisi de Türkçe için iki yeni ses seçeneği.

ios 14 iki birlikte siri icin iki yeni ses geldi

Apple tarafından yapılan resmi açıklamaya göre iOS 14, iPadOS 14 ve watchOS 14 sürümleri ile birlikte Siri önemli özellikler kazandı. Apple tarafından yapılan açıklamaya göre ayda 25 milyarın üzerinde kullanıcı isteğine cevap veren Siri, 3 yıl öncesine göre 20 kat daha fazla bilgiye sahip.

Apple’ın sesli asistanı olan Siri, iOS 14 sürümü ile birlikte Türkiye’de artık iki yeni sese sahip. Yeni bir kadın sesinin yanında Siri ayrıca yepyeni bir erkek sesi seçeneği sunuyor. Yapay öğrenme algoritmalarındaki gelişmeler sayesinde bu yeni seslerde Siri’nin konuşması ve tonlaması artık çok daha doğar ve kurduğu cümleler daha çok akıcı. Siri artık Apple Watch modellerinde de konuşuyor ve kullanıcıların sorunlarını çözüyor.

Siri Yeni Tasarımı İle Hizmet Vermeye Devam Ediyor

iOS 14 işletim sistemi ile birlikte yepyeni bir tasarıma kavuşan Siri, daha kompakt bir deneyim sunuyor. Siri artık kullanıcıların diğer işlerine engel olmadan küçük bir alanda çalışmalarını sağlıyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.