Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

IO Interactive, Xbox İçin Ejderhaların Olduğu Fantastik Bir Oyun Geliştiriyor

Hitman serisinin arkasındaki geliştirici stüdyo IO Interactive, Xbox ve PC için Ortaçağ temalı, ejderhaların olduğu fantastik bir oyun üzerinde çalışıyor!

Bu yılın başlarında piyasaya sürdüğü Hitman 3 ile önemli bir başarıya imza atan IO Interactive, ses getirecek bir proje ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Windows Central’ın aktardığı bilgilere göre Square Enix çatısı altındaki stüdyo, Xbox için ejderhaların olduğu yeni bir fantezi oyunu üzerinde çalışıyor. AAA segmentinde bir yapım olacağı bildirilen proje, Ortaçağ dünyasında geçecek.

World of Assassination üçlemesinin üçüncü oyunu olan Hitman 3 üzerindeki çalışmalarını yeni bitiren IO Interactive, Project 007 adı altında yeni bir James Bond oyunu üzerinde çalışacağını duyurmuştu. Söz konusu Bond oyununun da tıpkı Hitman gibi bir üçleme olacağı söyleniyor.

io interactive xbox

IO Interactive’in Türk asıllı Danimarkalı CEO’su Hakan Abrak bu ayın başlarında yaptığı açıklamada, “Çok fazla ayrıntıya girmeden, aktif olarak üzerinde çalıştığımız üçüncü bir evrenimiz var. Bu biraz farklı bir proje, ancak çekirdek çalışanlarımızın ve kıdemli personelimizin uzun süredir hayalini kurduğu bir şey” ifadelerini kullanmıştı.

Geçtiğimiz hafta IO Interactive, Malmö’den sonra üçüncü stüdyosunu Barcelona’da açtığını duyurmuştu. İspanya’daki yeni stüdyo, gelecekteki Hitman oyunları ve Project 007 konusunda Kopenhag ve Malmö stüdyoları ile birlikte çalışacak.

project 007 james bond oyunu

Abrak, hem geliştiriciliğini hem de yayıncılığını üstlendikleri Hitman 3’ün, sadece serinin en beğenilen oyunu olmadığını, aynı zamanda Hitman 2’ye kıyasla ticari olarak yüzde 300 daha başarılı olduğunu söylemişti.

IO Interactive’in Xbox için yapacağı iddia edilen Ortaçağ temalı yeni fantastik oyunu hakkında Microsoft cephesinden henüz bir açıklama gelmedi, ancak konuya ilişkin yeni detaylar belli olduğu takdirde sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.