Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Invictus Gaming, Worlds 2018 Şampiyonu Oldu!

Worlds 2018 şampiyonu Invictus Gaming oldu.

Tüm dünyayı kasıp kavuran League of Legends 2018 Dünya Şampiyonası ile tüm dünyada espor severleri peşinden sürüklemeye devam ediyor.

Invictus Gaming Worlds 2018 Şampiyonu Oldu 3

Güney Kore’de yer alan 50 bin kişilik Munhak Stadyumu’nda dünyanın en iyi iki League of Legend takımının karşı karşıya geldiği şampiyona da izleyenler adeta nefeslerini tuttular. Yapılan maç sonucunda yüzü gülen takım Invictus Gaming oldu. Invictus Gaming ve Fnatic takımları arasında yapılan mücadele de 3 – 0’lık bir galibiyet alan Invictus Gaming şampiyonluğunu ilan etti.

Birbirinden zorlu maçlar ile üst düzey performanslara sahne olan  League of Legends Dünya Şampiyonası alınan sonuçlar ile oyuncuları şaşırttı. Bu yıl ilk defa bir Kore takımı yarı finale ulaşamadı. Yarı finalde kendine yer bulan Fnatic ise 7 yıl sonra bir ilki yaşadı. Birbirinden yetenekli oyuncuların yer aldığı şampiyona da kupanın sahibi Invictus Gaming olurken yapılan mücadele toplamda 85 dakika sürdü.

Alınan sonuçlar sonrasında Çin Kore’yi geride bırakmayı başardı. MSI 2018 ve Rift Rivals etkinlikleri ile kupalar kazanan Çin, dünya şampiyonu olarak yeni bir kupayı da bünyesine dahil etmeyi başardı.

https://youtu.be/kLM4Pah5BOg

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.