Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Invasion Machine’nin Erken Erişim Fragmanı Yayınlandı

Invasion Machine'nin çıkışı için geri sayım başladı.

Bilgisayar platformu oyuncuları için aylardır Steam üzerinde sergilenen Invasion Machine daha önce de haberlerimizde kendine yer bulmuştu. Strateji ve simülasyon oyunu olarak 26 Şubat’ta yayınlanacak olan yapım erken erişim fragmanını oyuncular ile paylaştı.

Invasion Machine’nin Erken Erişim Fragmanı Yayınlandı 2

Pixel Machine tarafından geliştirilen ve aylardır Steam üzerinde erken erişim oyunu olarak sergilenen Invasion Machine’nin çıkışına artık sayılı günler kaldı. İki gün sonra piyasadaki yerini alacak olan yapım hikâye bazlı olarak oyuncular tarafından oynanacak. Bünyesinde sadece İngilizce dil desteğine yer verecek olan oyun tam sürüm ile dil desteğini artıracak mı bilinmezken yapımın erken erişim sürümüne yönelik yeni bir fragman yayınlandı.

Askeri yapıda bir oyun olarak 26 Şubat’ta karşımıza çıkacak olan Invasion Machine’de oyuncular düşman askerlerini öldürmek için konvoylara saldırılar düzenleyecek, yollara bombalar döşeyebilecek, uyuşturucu ticareti yapanların önüne geçmek ve daha pek çok görev bekliyor olacak.

Barış Gücü Komutanı olarak rol alacağımız oyun içerisinde meşru bir hükümet kurmanın yollarını arayacak, aksiyon yüklü sahneler ile karşılaşacağız.

Oyunun yayınlanan erken erişim videosunda da oyun içerisinde bizleri nasıl bir yapının beklediği gözler önüne seriliyor.

Invasion Machine | Early Access Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.