Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Kıvanç Tatlıtuğ, Netflix İmzalı Into The Night Dizisinin 2. Sezonunda Oynayacak

Türkiye'nin en başarılı aktörlerinden Kıvanç Tatlıtuğ, Belçika yapımı Netflix dizisi Into The Night’ın ikinci sezonuna katıldı.

Yakın zaman sonra Netflix Türkiye yapımı Bir Denizaltı Hikayesi dizisi ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Kıvanç Tatlıtuğ, platformun sevilen yapımlarından birinde daha rol alacak. Başarılı aktör, Into The Night dizisinin ikinci sezon kadrosuna katıldı.

Atiye, Hakan: Muhafız, Narcos ve The Blacklist gibi dizileriyle tanınan Jason George‘un hayata geçirdiği gerilim serisi, 2020 yılında yayınlanan ilk sezonu ile beğeni toplamıştı. Mehmet Kurtuluş’un da kadrosunda yer aldığı Netflix’in Belçika yapımı dizisi, güneşin insanlar için tehlike oluşturmasının ardından karanlıkta kalmak için batıya gitmeye çalışan bir grup yolcuyu konu alıyor.

Kıvanç Tatlıtuğ, Into The Night 2. Sezonunda Boy Gösterecek

Into The Night 2. sezon Kıvanç Tatlıtuğ

Senaryosu, Hacek Dukaj’ın ‘The Old Axolotl’ romanından esinlenerek oluşturulan Into The Night, ilk sezonunda Belçika, Fransa, Türkiye, Almanya, Polonya, İtalya ve Rusya gibi birçok ülkeden gelen oldukça renkli bir oyuncu kadrosuna sahipti. Şimdi bu ekibe Kıvanç Tatlıtuğ da dahil olacak.

Into The Night 2. sezonu Belçikalı yönetmen Nabil Ben Yadir ve Fransız yönetmen Camille Delamarre’a emanet. Peki, yeni sezonda izleyicileri neler bekliyor?

Into The Night 2. Sezon Hakkında

Into The Night

İlk sezonun sonunda Flight 21 yolcuları, güneşten saklanmak için Bulgaristan’da Eski Sovyet askeri bir yeraltı sığınağı bulmuş olsalar da, soluklanmaları bir kaza sonucu yiyecek stoklarının tehlikeye girmesiyle kısa kesilir.

Aniden yeryüzüne tekrar çıkması gereken ekip umutsuzca hayatta kalma mücadelesine yeniden başlar ve Norveç’te yer alan Küresel Tohum Deposuna seyahat etmek zorunda kalır. Fakat bu fikir sadece onların aklına gelmemiştir. Daha çok yiyecek temin edebilmek için grup kendi içinde bölünmek, askeri ekiple iyi geçinmek ve zamana karşı olan bu yarışta çeşitli fedakarlıklar yapmak zorunda kalır.

Into The Night 2. sezon çıkış tarihi henüz açıklanmadı, ancak dizinin çok yakında Netflix‘te yayınlanması bekleniyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.