Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Into the Dead 2 Yakında Çıkacak!

İlk serisi ile Android dünyasında 70 Milyon oyuncuya ulaşan Into the Dead, ikinci serisi ile yeniden geliyor.

Android aksiyon oyunları arasında yer alan Into the Dead, ilk versiyonu ile android platformunda 70 milyon indirme ile büyük bir başarıya imza atmıştı. En çok sevilen zombi oyunlarından birisi olan Into the Dead, ikinci versiyonu ile yeniden geliyor.

Into the Dead 2 Yakında Çıkacak 3

Pikpok tarafından geliştirilen Into the Dead 2, oyun severlere gerçekçi bir dünya da Zombiler ile savaşmaya imkan tanıyor. Gerçek dünyadan parça parça kesitler ile süslenen oyunda çeşitli haritalar ve birbirinden farklı silah yer alıyor. Korku, gerilim ve aksiyon’un iç içe olduğu oyunda zombi kıyametine karşı hayatta kalmalısınız. Şehri istila eden zombiler günden güne artıyor. Yaşayan her canlıyı öldüren zombiler, seni ve aileni de öldürmek istiyor. Hayatta kalmalı ve aileni zombilere karşı korumalısın.

Oyun içerisinde kendini güçlü silahlarla donatabilir ve zombileri etkisiz hale getirerek aileni güvenli bölgeye götürebilirsin. Oyun içerisinde en yakın yardımcınız av köpekleri olacaktır. Birbirinden yetenekli av köpekleri satın alınabilir ve zombileri etkisiz hale getirmek için kullanabilirsiniz. Günlük etkinlikler ile karşımıza çıkacak olan Into the Dead 2, ilk serisinden daha başarılı grafikler ve zengin içerikler ile android dünyasını kasıp kavuracak gibi görünüyor.

Into the Dead 2 Yakında Çıkacak 2

Into the Dead 2’nin Özellikleri

  • 7 Aksiyon dolu paket
  • 60 aşama
  • Çeşitli silahlar
  • Günlük özel etkinlikler
  • Farklı yeteneklerde av köpekleri
  • 3D grafikler
  • Tempolu bir oyun akışı

Into the Dead 2’nin önümüzde ki ay içerisinde yayınlanması bekleniyor. Dilerseniz buradan ön kayıt yaptırabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.