Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Intel’in Yeni Ekran Kartı Sürücüsü, Oyunlardaki Performansı İyileştiriyor

Intel'in entegre ekran kartı işlemcisi için geliştirdiği yeni sürücüler, oyun performanslarında iyileştirme sağlıyor.

Sağlam oyuncular için çok komik gibi duruyor olsa da, halihazırda birçok bilgisayar kullanıcısı oyun oynamak için işlemcinin entegre grafik biriminden faydalanmaya devam ediyor. Ayrılmış bir ekran kartına ve modern donanım bileşenlerine sahip olmayan bu oyuncular için Intel yeni bir ekran kartı sürücüsü yayınladı. 

Intelin Yeni Ekran Kartı Sürücüsü Oyunlardaki Performansı İyileştiriyor 1

Bu sürücü sayesinde Intel, tıpkı Nvidia’nın GeForce Experience ile yaptığı gibi oyunların ayarlarını otomatik olarak optimize etmeye başladı.

Windows için hazırlanan Intel Graphics Driver sürücüsünün 15.65 numaralı yeni versiyonu, Intel’in Grafik Kontrol Paneli’ne yeni özellikler getirdi. Altıncı nesil Skylake ve daha üst CPU modelleriyle (Radeon RX Vega grafiklerine ev sahipliği yapan Kaby Lake G serisi dahil) uyumlu çalışan bu sürücü özellikle Dell ve HP marka dizüstü bilgisayarlara üst düzey oyun performansı vaat ediyor.

Hala beta aşamasında

Oyunların ayarlarını otomatik olarak optimize etme özelliği şuan için hala beta aşamasında ve sınırlı sayıda oyun için geçerli. Bu oyunlar arasında Battlefield 1, Battlefield 4, American Truck Simulator, Call of Duty WWII, Destiny 2, Dota 2, Grand Theft Auto V, League of Legends, Overwatch ve World of Tanks yer alıyor. Eğer siz de bu oyunları Intel Graphics HD 620 veya daha üst model bir grafik birimiyle oynatmaya çalışıyorsanız, yeni sürücü güncellemesi yapmanızda fayda olabilir.

Iris Pro grafiklerine ev sahipliği yapan işlemcilerde ise Kingdom Come: Deliverance, Street Fighter V: Arcade Edition ve Metal Gear Survive oyunları otomatik olarak optimize edilebiliyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.