Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Intel ESL Türkiye Şampiyonası Hız Kesmeden Kaldığı Yerden Devam Ediyor!

Intel ve ESL'nin ortaklaşa gerçekleştirdiği Intel ESL Türkiye Şampiyonası hız kesmeden devam ediyor. Oldukça rekabet dolu geçen turnuva'ya yoğun ilgi gösteriliyor.

Dünya’nın en büyük e-spor şirketi olan ESL, kendisine Global çapta partner olarak Intel’i buldu. Bu partnerlik anlaşması ile ESL, Intel’i kendisine teknoloji sağlayıcısı olarak seçmiş oldu. Yapılan bu işbirliği sayesinde, ülkemizde bir ilk yaşandı ve Intel & ES Türkiye Şampiyonası düzenlendi.

INTEL ESL TURKIYESAMPIYONASI

Intel, e-spora yapmış olduğu bu yatırım sayesinde Türkiye’yi kendi ulusal ligine kavuşturmuş oldu. Geçen hafta başlayan hazırlık ve eleme turnuvaları oldukça rekabetli geçti. Yapılan turnuvalarda Valve’ın en popüler oyunları arasında yer alan DOTA 2 ve CS:GO platformların da oldukça zorlu müsabakalar yapıldı.

Turnuva toplamda beş programından oluşuyor. Geçen hafta ki müsabakalar ile ilk iki programı geride bıraktık. Üçüncü program ise 4 Eylül – 15 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

wad 6

Intel ve ESL Türkiye’nin ortaklaşa düzenlediği turnuva da oldukça yüksek bir ödül miktarı sahibini bekliyor. Toplam ödül havuzunun 170.000TL bulunduğu turnuvada, CS:GO için 120.000 TL ve DOTA 2 için ise 50.000 TL ödül bulunuyor. Turnuvaların  DOTA 2 yayınları Cumartesi 16:00’da, CS:GO ise her Pazar 18:00’da ESL’nin Türkiye sayfasından izlenebilmektedir.

Intel ESL Türkiye Şampiyonası’nın büyük finali 4 Kasım Pazartesi – 5 Kasım Salı günü gerçekleştirilecek.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.