Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Insurgency: Sandstorm Başarısını Yeni Videoyla Kutluyor

Insurgency: Sandstorm güçlü çıkışını yeni trailer ile kutluyor.

Sevilen FPS oyunu Insurgency: Sandstorm bir süre önce PC için yayınlandı ve oyuncuların da beğenisini topladı. Steam’de de Insurgency: Sandstorm’a olumlu tepkiler gelince, Focus Home Interactive ile New World Interactive bunu kutlamak için yeni bir video yayınladı.

insurgency sandstorm basarisini yeni videoyla kutluyor 1

Insurgency: Sandstorm, takım tabanlı taktiksel bir FPS oyunu. PvP’nin ağrılıklı olduğu yapımda aynı zamanda yapay zeka da yer alıyor ve co-op şekilde de oynanabiliyor. Orta Doğu coğrafyasında geçen oyunda rekabetçi eşleşmeler olurken, karakterinizin görünüşünü, silahlarını, envanterini, zırhını ve daha pek çok şeyi değiştirip özelleştirebiliyorsunuz. Aynı zamanda hava saldırısı desteği isteyebiliyor, helikopter çağırabiliyor ve üzerinde silah olan araçları sürebiliyorsunuz.

İlk oyun Insurgency’nin devamı olan Insurgency: Sandstorm, benzer özellikler taşıyor fakat bu sefer daha iyi grafikler, HDR sesler, daha büyük haritalar, geliştirilmiş balistikler ve pozisyonel sesli sohbet özelliği yer alıyor. Aynı zamanda ilk oyunda kişiselleştirme seçenekleri de epey kısıtlıydı.

Henüz yayınlanan Accolades fragmanı da Insurgency: Sandstorm’un bu başarısını kutlaamk amacıyla hazırlandı. Aşağıdan izleyebilirsiniz, iyi seyirler!

Insurgency: Sandstorm - Accolades Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.