Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Instagram’ın Windows 10 Uygulaması DM Desteği Kazandı

Instagram Windows 10 uygulamasında DM özelliğini test etmeye başladı.

Popüler sosyal medya platformu Instagram’ın Windows 10 uygulaması güncellendi. Yeni güncelleme ile birlikte uygulamaya DM özelliği geldi. 

instagramin windows 10 uygulamasi dm destegi kazandi 2

Özellikle gençler tarafında çok kullanılan sosyal medya platformu Instagram kullanıcı deneyimini iyileştirmeye devam ediyor. Windows 10 işletim sistemi kullanıcıları için uygulaması bulunan Instagram uygulamaya çok önemli bir özellik kazandırmak üzere. 

Ortaya çıkan bilgilere göre Instagram’ın yeni Windows 10 uygulaması DM yani Direkt Mesaj özelliğine sahip olacak. Yeni güncelleme Windows 10 kullanıcılarının uygulama deneyimini iyileştirirken bazı hata düzeltmeleri içerecek. 

Instagram’ın Windows 10 kullanıcılarına sunacağı yeni özellik PWA tabanında test edilmeye başladı. Windows 10 işletim sistemi için yayınlanacak olan uygulamaların test edildiği bu aşamanın ardından güncellemeler tüm Windows 10 kullanıcılarına dağıtılıyor. Instagram’ın yeni güncellemesi ile birlikte DM özelliğinin yanında diğer özellikleri de Windows 10 kullanıcılarına sunulabilir. DM özelliğinin sadece Instagram’ın Windows 10 uygulamasına geleceği için özelliği sadece Windows 10 kullanıcıları kullanabilecek. 

WhatsApp Pay Avrupa’da Kullanıma Açılacak

Anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp yeni özelliği WhatsApp Pay’i Avrupa’da kullanıma sunmaya hazırlanıyor. WhatsApp Pay ile birlikte kullanıcılar kolayca ödeme yapıp para transferi gerçekleştirebilecek. 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.