Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Instagram Reels Bazı Kullanıcılar İçin Kullanıma Sunuldu

Popüler sosyal medya platformu olan Instagram, TikTok benzeri bir özellik olan Instagram Reels özelliğini kullanıma sunmaya başladı. Instagram Reels özelliği şimdilik ülkemizde kullanıma sunulmadı. 

Popüler sosyal medya platformu olan Instagram, TikTok’a rakip olarak Instagram Reels özelliğini bazı kullanıcılar için kullanıma açtı. 

instagram reels bazi kullanicilar icin kullanima sunuldu 2

Sosyal medya platformu olan Instagram, Snapchat’in popüler özelliklerinden birisi olan Hikayeler özelliğini bünyesine dahil ederek popülerliğini arttırmıştı. Instagram şimdi de TikTok’un popüler özelliğini bünyesine dahil ediyor 

Instagram’ın bir süredir Brezilya’da iOS ve Android işletim sistemine sahip cihazlar için test ettiği Reels özelliği an itibariyle 50 farklı ülkede kullanıma sunuldu. Instagram’ın Reels özelliğini kısaca hatırlatmak gerekirse, Instagram Kamera özelliği içerisinde 15 saniyeye kadar kısa videolar oluşturmalarına imkan tanıyor. 

Instagram kullanıcıları Reels özelliği sayesinde videolarına efektler ve müzikler ekleyebiliyor. Hem iOS hem de Android işletim sistemi kullanıcılarına açılan bu özellik, Instagram destek sayfasına göre ülkemizde henüz kullanıma açılmadı. 

Kullanıcıların özel mesaj yoluyla da gönderebilecekleri Reels içeriklerinin TikTok’un “Duet” özelliğinin bir benzeri olduğu söyleniyor. Instagram’ın bu özelliğinin ilerleten günlerde ülkemizde de kullanıma sunulacağı düşünülüyor. 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.