Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Instagram Faydalı Bir Canlı Yayın Özelliğini Test Ediyor

Instagram canlı yayın katılımcı sayısını arttırıyor. 

Popüler sosyal medya platformu Instagram, canlı yayın özelliği için faydalı bir özelliğini test etmeye başladı. 

instagram faydali bir canli yayin ozelligini test ediyor 2

Facebook çatısı altında çalışmalarını sürdüren Instagram, kullanıcı deneyimini iyileştirmek adına yeni çalışmalar yapmaya devam ediyor. Son olarak kullanıcılarına Vanish Mode isimli özelliğini sunan Instagram bu özellikle birlikte sohbet pencerelerini, gönderilen içerikler herkes tarafından göründükten sonra otomatik olarak silinmesini mümkün kılıyordu. 

Instagram şimdi de canlı yayın özelliğine “Live Rooms” isimli bir özellik ekledi. Şimdilik Endonezya ve Hindistan’da kullanılabilen özellik bir süre daha test edilecek. Yeni özellikle birlikte kullanıcılar toplamda dört kişi ile birlikte canlı yayın yapabilecek. Daha öncesinde iki kişilik canlı yayınlara imkan tanıyan Instagram’ın yeni canlı yayın özelliğinin çok kullanılacağı aşikar. 

Instagram Ana Ekran Tasarımını Değiştirmesiyle Tepki Çekmişti

Yapılan değişikliklerin ardından Instagram uygulamasını açan kullanıcılar karşılarına çıkan ekranda biraz yabancılık çekebilir. Ana tasarım hatları halen korunurken, alt kısımda TikTok benzeri “Reels” ve alışveriş için “Shop” sekmelerini görüyoruz. Kısa süre içerisinde tüm kullanıcılarda açılacak olan bu yeni tasarım, uygulamanın gelecekte ekleyeceği özellikleri merkeze alıyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.