Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Instagram Canlı Yayınları Tarayıcılardan İzlenebilecek

Instagram canlı yayınları tarayıcı üzerinden takip edilebilecek.

Sosyal medya platformu Instagram’ın canlı yayınları artık tarayıcılar üzerinden izlenebilecek. 

instagram canli yayinlari tarayicilardan izlenebilecek 2

Facebook’un sahibi olduğu Instagram’a yeni özellikler gelmeye devam ediyor. Kısa bir süre önce mesajlaşma özelliğine tarayıcı desteği getiren Instagram, şimdi de canlı yayınlarının tarayıcı üzerinden izlenmesi desteğini getirdi. 

Koronvirüs salgını sonrasında, Instagram kişilerin vakitlerini en çok geçirdiği sosyal medya uygulamalarından birisi oldu. Instagram üzerinden yaptıkları canlı yayınlarla takipçilerine ulaşan kişiler salgın döneminde yaptıkları bu canlı yayınlarla diğer kullanıcıların morallerini yükseltmeyi amaçlıyor. 

Son dönemde çok popüler hale gelen Instagram canlı yayın özelliği, web sürümü için kullanıma sunuldu. Instagram’ın mobil uygulaması üzerinde yer alan özelliklere sahip olan Instagram web canlı yayın özelliğinde kullanıcılar çiftli ya da konuklu olarak canlı yayınlar yapabiliyor. Instagram canlı yayın özelliğine web tarayıcı desteği gelmiş olsa da yayınlar tarayıcı üzerinden sadece izlenebiliyor. Canlı yayın yapmak isteyen kullanıcıların akıllı telefonlarını kullanmaları gerekiyor. 

Sosyal Medya Uygulaması Instagram Gelişmeye Devam Ediyor

Sosyal medya uygulaması Instagram’a yeni özellikler gelmeye devam ediyor. Kısa bir süre önce direkt mesaj özelliğini tarayıcılara getiren Instagram ayrıca mesajlaşma özelliği için kaybolan mesaj özelliğini test etmeye başladı. Instagram’ın kaybolan mesaj özelliğinin ne zaman tüm kullanıcıların kullanımına açılacağı şimdilik bilinmiyor. 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.