Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Injustice 2’nin Yeni Karakteri Gayriresmi Olarak Duyuruldu

En çok takip edilen dövüş oyunlarından olan Injustice 2, gelecek zamanda yeni bir dövüşçüye kavuşacaktı. Bugün gayriresmi yollardan kim olduğunu öğrendik.

Injustice 2 için gelecek olan yeni karakterin oynanış videosu ünlü güreşçi Xavier Woods’un Youtube kanalında paylaşıldı. Geliştirici stüdyoyu ziyaret eden Xavier Woods, yeni karakteri oynama şansına erişti.

injustice yeni karakter firestorm

UpUpDownDown isimli Youtube kanalının sahibi olan ünlü güreşçi, NetherRealm stüdyolarında geçirdiği vakitleri kısa bir video ile takipçilerine ulaştırdı. Videoda gördüğümüz kadarıyla tahminler doğru çıkıyor ve Injustice 2’ye gelecek yeni karakter Firestorm olarak görünüyor. 

Firstorm uzun menzilli ataklar gerçekleştirebilecek bir karakter olacak. Ateş, ateş topu ve torpidoları saldırı için kullanabilecek. Injustice 2, 6 Mayıs 2017’de Playstation 4 ve Xbox One için piyasaya çıkacak. Bu tarihe kadar oyunda olacak dövüşçü karakterlerle ilgili daha çok yeni haber duyacağımız düşünülüyor. Yarın zaten resmi olarak duyurulacak olan karakterin, erken gelen videosu daha ilk dakikalarda çok sayıda görüntülenme almayı başardı.

Injustice 2 aynı zamanda mobil cihazlar için de piyasaya sürülecek. Yayıncılığını Warner Bros’un üstleneceği oyunun yeni karakteri Firestorm’un oynanış görüntülerine aşağıdaki ekrandan erişebilirsiniz. Videonun 7:45’inci dakikasından itibaren Firestorm’un oynanışını görebilirsiniz. Onun öncesinde stüdyodaki geliştiricilerle sohbet dakikaları yer alıyor.

INJUSTICE 2 EXCLUSIVE CHARACTER REVEAL at NetherRealm Studios!!! — Expansion Pack

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.