Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Injustice 2 Tarafından Yayınlanan Joker Videosu Hayal Kırıklığı Yarattı

Oyunun en çok merak edilen karakteri Joker olunca beklenti de büyük oluyor.

NetherRealm Studios tarafından geliştirilen ve Warner Bros tarafından yayıncılığı üstlenilen Injustice 2, bu senenin en çok beklenen dövüş oyunlarından biri olabilir. DC evreninde geçecek olan yapımda, Batman ve müttefikleri ile Superman cephesi arasındaki rekabete tanık olacağız. Ayrıca bir de dünyayı istila etmeye başlamış olan Brainiac tehlikesi ile baş etmek gerekecek. Hikaye olarak elimizde bu şekilde bir çerçeve bulunuyor, her hafta gerçekleştirilen karakter tanıtımları ile DC evreninden hangi isimleri görebileceğimizi de öğreniyoruz. Kısa süre önce tanıtılan Joker, en çok merak edilen Injustice 2 karakteriydi. Ancak Joker’in tanıtım videosu toplulukta hayal kırıklığı yarattı.

injustice 2 joker

Injustice 2’nin tasarlama biçimini, kostümünü ve seslendirmesini beğenmeyen takipçiler, Jared Leto tarafından canlandırılan Joker karakterine oldukça benzer bir tasarımla karşılaştıklarını ve bunun beklentinin çok dışında olduğunu dile getirdiler. Yaşanan hayal kırıklığı ve tepkiler yüzünden açıklama yapma ihtiyacı hisseden geliştirici ekip, Joker için 6 farklı görünüm tasarladıklarını ve bunların her birinin kendine özel kıyafetlere sahip olduğunu duyurdu.

Şimdilik sadece bir yüzünü görme şansına eriştiğimiz Joker için yayınlanan tanıtım videosunu aşağıdaki ekranda izleyebilirsiniz.

Injustice 2 - Introducing Joker!

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.