Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Bağlantılı Oyun:

InGame Group Ve Galatasaray Espor Alanında İş Birliğine İmza Attı!

Zula ve Galatasaray beraber hareket edecek.

Ülkemizin ilk ve tek MMOFPS oyunu olan Zula, tüm dünyada milyonlarca oyuncu tarafından oynanmaya devam ediyor.

InGame Group Ve Galatasaray Espor Alanında İş Birliğine İmza Attı 2

Dünya çapında 100’den fazla ülkede oynanan Zula, 11 dilde 15 milyondan fazla oyuncu kitlesine sahip. Yüzde yüz Türk yapımı bir oyun olarak karşımıza çıkan Zula, ülkemizin yıldızları arasında yer alan Galatasaray ile espora yönelik yeni standartlar getirecek bir iş birliğine imza attı. 19 Haziran Salı günü Türk Telekom Arena’da gerçekleşen imza töreni ile InGame Group ve Galatasaray iş birliklerini tüm dünyaya duyurmuş oldu. İmza törenine Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Espor’dan Sorumlu Yönetici Erol Özmandıracı, InGame Group Kurucu Ortaklarından Genco Alp katıldı.

Yapılan anlaşma kapsamında, Galatasaray Espor Zula’nın en yetenekli esporcularından oluşan iddialı bir takım kuracak ve bu takım Zula Süper Lig’de yer alacak. Buna ek olarak oyun içerisinde Galatasaray ürünleri satılacak. Ayırca Zula ve Galatasaray ortak projelerde geliştirecek.

İmza töreninde Genco Alp, “Türkiye’nin dünya çapında en büyük markası olan Galatasaray ile eğlence dünyasında Türkiye ve yer aldığımız bölgenin en büyük markası olmayı hedefleyen InGame Group şirketlerinden Lokum Games’in Zula Oyunu işbirliği, esporun gelişmesine büyük katkı sağlarken aynı zamanda bu alanlarda yeni ufuklar açılmasının da öncülüğünü yapacak” dedi. Genco Alp, Zula ve Galatasaray arasında yapılan bu anlaşmanın Türkiye’nin yurtdışında tanıtımı içinde önemli rol üstleneceğini belirtti.

Erol Özmandıracı, Galatasaray olarak bizler de bu alanda başarılı ve sürdürülebilir çalışmalara imza atmayı hedefliyoruz. Türkiye’nin kendi alanlarında, dünya çapında en değerli markaları olarak gerçekleştirdiğimiz bu iş birliğinin espor alanına büyük katkı sağlayacağına ve sektöre yeni standartlar getireceğine inanıyoruz” açıklamasında bulundu.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.