Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

4 Gün Pil Ömrü Sunan Infinix SMART 5 Tanıtıldı: İşte Özellikleri ve Fiyatı

Ülkemizde üretime başlayan teknoloji devlerinden Infinix, SMART 5 modelini tanıttı. 4 gün pil ömrü sunan 5.000mAh gücünde bataryaya sahip olan akıllı telefon, teknik özellikleri kadar şık tasarımıyla da dikkat çekiyor.

İstanbul’da 1.000 metrekarelik alan üzerine kurulu fabrikasında üretime başlayan teknoloji firması Infinix, Türkiye’deki genç kullanıcıları hedefleyen SMART 5 modelini tanıttı.

Büyük 5.000mAh pil ve akıllı güç tasarrufu teknolojisiyle gün içinde şarj endişesini ortadan kaldıran cihaz, son derece şık bir dizayna sahip. Peki, Infinix SMART 5 özellikleri neler? İşte cevabı.

Infinix SMART 5 Özellikleri

Infinix SMART 5

Su damlası çentikli 6.6 inç HD+ ekrana sahip olan akıllı telefon, net ve geniş bir görüntü deneyimi sunuyor. 500nit değerine sahip ekran, gün ışığının durumu ne olursa olsun canlı bir görüş sağlıyor. Bu da, çektiğiniz fotoğraflarınızın normal bir ekrana kıyasla çok daha etkileyici görünmesini sağlıyor.

Infinix SMART 5, ön tarafta otomatik düzenleme özelliğine sahip 8 megapiksellik bir selfie kamerası barındırıyor. Çift flaş destekli lens, yumuşak bir arka plan bulanıklığı elde etmenize imkan tanıyor. Kamerada ayrıca selfie fotoğraflarınızı daha doğal ve benzersiz hale getirmek için 3D yüz iyileştirme gibi özellikler de mevcut. Telefonunun arkasını çevirdiğimizde ise yapay zeka destekli 13 megapiksel üçlü kamera kurulumu karşılaşıyoruz.

Infinix SMART 5 fiyatı

Yeni gelişmiş DTS ses işleme teknolojisi ile donatılan SMART 5, size bir mobil sinema deneyimi sunuyor. Cihazın hoparlörü aracılığıyla geliştirilmiş ses, her yerde kendi müzik tarzınızı keyifle kullanabileceğiniz ve özelleştirebileceğiniz stereo ses ve daha derin bir taban içeriyor.

Infinix SMART 5 özellikleri bunlarla da sınırlı değil. Güvenlik için parmak izi sensörü ve yüz tanıma teknolojisi ile donatılan akıllı telefon, ayrıca çift SIM kart özelliği sayesinde de tek bir cihazda birden fazla hat kullanma özgürlüğü sunuyor.

1.8GHz hızında yerleşik bir işlemciye sahip olan cihaz, tam dört gün pil ömrü sağlayan 5.000mAh büyüklüğünde bir bataryadan besleniyor. Teknik özellikleri kadar göz alıcı tasarımıyla da dikkat çeken Infinix SMART 5, Ege Mavisi, Morandi Yeşili ve Obsidyen Siyahı olmak üzere üç farklı renk seçeneği ile geliyor.

Infinix SMART 5 Fiyatı

Infinix SMART 5 Özellikleri

Telefon, çeşitli e-ticaret sitelerinde 1.960 TL ila 1.999 TL arasında değişen fiyatlardan satılıyor. Öte yandan kısa bir süreliğine geçerli olacak kampanya ile Infinix SMART 5’i satın alan kullanıcılar, iRocker XE15 Bluetooth kulaklıklara da ücretsiz sahip olabilecekler. Cihaz hakkında daha fazla bilgi için buradaki adresi ziyaret edebilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.