Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Infinity Ward, Call Of Duty: Modern Warfare’in Dev Güncellemeleri İçin Özür Diledi

Call of Duty: Modern Warfare'in dev güncellemeleri için oyunculardan özür dilendi.

2019’un en büyük oyunu olarak lansmana çıkan ve oyunculara adeta yeni bir hard disk aldıran Call of Duty: Modern Warfare, yayınlanmasından sonra aldığı sezon güncellemeleri ile de oyuncuları zor duruma düşürdü. Geliştirici konuyla ilgili özür diledi.

Infinity Ward Call of Duty Modern Warfare’in Dev Güncellemeleri İçin Özür Diledi 2

175 GB dosya boyutu ile 2019’un en büyük oyunu olan Call of Duty: Modern Warfare şu sıralar para basmaya devam ederken aldığı sezon güncellemeleri yüzünden de adeta oyuncuları yıldırmış durumda. Oyunculara en gerçekçi Call of Duty deneyimini sunan yapım geçtiğimiz günlerde ikinci sezonuna dair dev bir güncelleme almıştı. Güncellemenin dosya boyutu 94 GB olarak duyurulmuştu. Bugün güncellemenin dosya boyutu için oyunculardan özür dilenmiş.

PC Games N’in haber ile edindiğimiz bilgilere göre oyunun geliştiricisi olan Infinity Ward yayınladıkları dev dosya boyutuna sahip güncellemeler için oyunculardan özür dilemiş. Stüdyonun prodüksiyon müdürü Paul Haile 11 Şubat’ta Twitter üzerinde yaptığı paylaşımda iki sezonun güncelleme indirme boyutu hakkında özür dilemiş.

Getirdikleri güncellemeler ile oyunun dosya boyutunu düşürme çalıştıklarını belirten Paul Haile bu durum için çaba sarf ettiklerini belirmiş.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.