Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

İnceleme Bombardımanına Rağmen Borderlands Steam’de Çok Popüler

Tepkilere rağmen eski Borderlands oyunları Steam'de hâlâ çok popüler.

Borderlands 3’ün Epic Games Store’a özel olarak çıkacağı açıklanmıştı ve bu durumdan ötürü sadık Steam kullanıcıları epey sinirlenmişti. Hatta bu sebeple Steam’deki eski Borderlands oyunlarına ‘inceleme bombardımanı’ yapıldı ve olumsuz yorumlar yağdı. Yine de görünen o ki oyuncular Valve’in platformunda hâlâ eski Borderlandslere yüksek ilgi gösteriyor.

inceleme bombardimanina ragmen borderlands steamde cok populer 1

Borderlands 3’ün duyurusu ve ücretsiz The Handsome Collection Ultra HD Texture Pack güncellemesinin ardından, Borderlands 2, Borderlands: The Pre Sequel ve Borderlands Game of the Year Edition sürümleri Steam’de büyük popülarite yakaladı. Epey eski oyunlar olmalarına rağmen eski Borderlandslerin oyuncu sayısında çok ciddi bir yükseliş yaşandı.

Steam Charts verilerine göre Borderlands 2’nin ortalama oyuncu sayısı son 30 günde yüzde 90 civarında artış gösterdi ve anlık 60 bin oyuncuya kadar ulaşıldı. Borderlands: The Pre Sequel’de ise oyuncu sayısı yüzde 100’ün üstünde arttı ve son 30 günde çok sayıda oyuncu çekti.

Bilindiği gibi yıl sonunda Borderlands 3 çıkacak ve bu sebeple de serinin hayranları şimdiden heyecanlanmaya başladı. Görünüşe göre yeni oyun çıkana kadar da eski Borderlands oyunlarıyla zamanlarını geçirecekler.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.