Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Immortals Fenyx Rising, Konsollarda ve PC’de Demo Alabilir

PlayStation Network'ün veritabanında Immortals: Fenyx Rising demosunun birkaç platformda başlatılabileceğini gösteren bilgiler keşfedildi.

PlayStation Network‘ün veritabanında Immortals: Fenyx Rising demosunun birkaç platformda başlatılabileceğini gösteren bilgiler keşfedildi. Ne yazık ki şimdiye kadar ne boyutta olacağını ve ne sunacağını bilmiyoruz.

Geçen yıl 22 Ekim’de Google Stadia kullanıcıları, Ubisoft’tan bir TPP aksiyon macera oyunu olan Immortals: Fenyx Rising’in demo sürümüne erişim sağladı. Uzun bir süre sadece onlar ücretsiz olarak test edebilirdi. Ancak yakında bu durumun değişmesi olası görünüyor. PlayStation Game Size‘ın Twitter hesabında, doğrudan PlayStation Network veritabanından düzenli olarak bilgi sağlayan bir mesaj göründü ve Immortals: Fenyx Rising demosunun yakında diğer platformlarda da görüneceğini öne sürdü.

Maalesef, Immortals: Fenyx Rising‘in olası çoklu platform demosuyla ilgili ayrıntılar henüz bilinmiyor. Ne boyutta olacağını, nelerin dahil edileceğini veya kalıcı bir demo olup olmayacağını yoksa Stadia örneğinde olduğu gibi (test döneminin 31 Ocak’ta sona ereceği) geçici bir demo mu olacağını bilmiyoruz. Ancak, sızıntı doğruysa, her şey çok yakında netleşecek.

Immortals: Fenyx Rising; PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X / S, Nintendo Switch ve yukarıda bahsedilen Google Stadia’da mevcut.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.