Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

İlk Final Fantasy XII The Zodiac Age Modları Çıkmaya Başladı

Zodiac Age'in yeni sürümü için farklı modlar yayınlanmaya başladı.

Görünüşe göre Final Fantasy XII The Zodiac Age için ilk modlar çıkmaya başladı ve oyuncular kendi üretimlerini yapabildiği gibi, var olanlar üstünde de değişiklikler yapabiliyor ve oyunda kullanabiliyorlar. Tüm oyunu Reks olarak oynama imkanı dahi tanınırken, kendi parti üyelerinizi de şehirlere götürebileceksiniz. Klasik oyunun yeniden hazırlanmış sürümü olan Final Fantasy XII The Zodiac Age, 1 Şubat 2018 tarihinde Steam’de 174 TL’ye satışa sunulmuş ve oldukça beğenilmişti.

lk final fantasy 12 zodiac age modlari cikmaya basladi 1

Hâliyle bunlar henüz oyun için çıkan ilk modlar ve tamamen kusursuz değiller. Fakat yine de Denuvo anti-korsan sistemi kullanan bir oyunun bu şekilde modlara izin vermesi oldukça ilginç. Her ne kadar oyun cracklense de, Steam sürümü hâlâ Denuvo kullanıyor ve temel modlamalara imkan tanıyor.

‘Play as Reks Fully’ adlı modda bütün Final Fantasy XII The Zodiac Age oyununu Reks karakteriyle oynayabiliyorsunuz. Aynı zamanda bir de Cheat  Table kısmı bulunuyor ve buradan karakter özelliklerini, ekipmanını, gambit ve lisans gibi kısımları, hatta meslekleri bile düzenleyebiliyor, değiştirebiliyorsunuz. Kısacası, bir nevi ‘hile’ yapmış oluyorsunuz.

Final Fantasy XII The Zodiac Age, PC’ye geçtiğimiz haftalarda gelmiş ve Square Enix tarafından yayınlanmıştı.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.