Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

İlk Catherine Classic PC Yaması Yayınlandı

Catherine Classic güncellendi.

SEGA Catherine Classic için ilk PC beta yamasını yayınladı. Güncelleme notlarına göre bu yamayla birlikte kamera ve animasyonlarda yaşanan hatalar gideriliyor. Aynı zamanda oyun bazı bulmaca sahnelerinde ve ara sahnelerde 30fps’de çalışmak zorunda kalıyordu. Yamayla birlikte bu hata da düzeltildi.

ilk catherine classic pc yamasi yayinlandi 1

Catherine Classic’in PC versiyonunda farklı hatalar da bulunuyordu. Örneğin ara sahneler bulanıktı, oyun içi seslerde sadece Japonca kullanmak zorunda kalıyorduk ve mouse ile ilgili de problemler vardı. Yeni güncellemeyle bunlar da düzeltiliyor.

Bu beta yamasını uygulamak için Steam kütüpahnenizden Catherine Classic’e sağ tıklayın ve Seçenekler kısmına gidin. Buradan BETA sekmesine tıklayın ve “fujv64hbcw7683” şifresini yazın. Bunu yaptıktan sonra bir test yapılacak ve ardından indirme başlayacak.

Konsollarda sevilen bir oyun olan Catherine Classic, 10 Ocak 2019 tarihinde PC oyuncuları için Steam’de de yayınlanmıştı. Hem eğlenceli, hem de komik bir bulmaca oyunu olan Catherine Classic sadece tek kişilik oynanıyor ve Steam üzerinde 60,00 TL fiyat etiketiyle satılıyor.

İyi seyirler!

Catherine Classic - PC Launch Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.