Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

İlk Black Desert Online Türkiye Turnuvası Gaming İstanbul’da Yapılacak!

Gaming İstanbul 2018'de Black Desert Online ilk turnuvasını gerçekleştirecek.

1 – 4 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Gaming İstanbul 2018 Dijital Oyun Fuarı’nda tüm zamanların en çok oynanan MMORPG oyunu olan Black Desert Online hayranlarıyla buluşacak.

lk Black Desert Online Türkiye Turnuvası Gaming İstanbul’da Yapılacak 1

Ülkemizde sadece 1 ay gibi kısa bir süre içerisinde milyonlarca oyun severe ulaşan başarılı MMORPG oyunu Black Desert Online, bugün yaptığı bir açıklama ile 1 – 4 Şubat’ta düzenlenecek olan Gaming İstanbul 2018’de hayranlarının karşısına çıkacağını duyurdu. Tamamen Türkçe olarak ülkemizde yayınlanan başarılı oyun, Gaming İstanbul Oyun Fuarı’nda turnuvalar ile oyuncularında yüzünü güldürecek.

Black Desert Online’ın resmi Facebook adresinden yapılan duyuruya göre ilk Black Desert Online Türkiye turnuvası, Türkiye’nin en büyük oyun fuarı olan Gaming İstanbul’da gerçekleştirilecek. 2v2 olarak düzenlenecek olan turnuvaya toplam 16 Ekip katılacak. 16+4 yedek olmak üzere toplamda 20 Ekibin başvurusu BDO tarafından kabul edilecek. Turnuvaya katılmak isteyen ekipler “GIST PvP Başvurusu” başlığı ile destek biletini göndermeliler. Katılımlardaki öncelik hakkı oyun içerisinde yer alan sıralamadaki ilk 10 klana aittir. 18 Ocak’tan önceki liste dikkate alınacak. Turnuvaya her klandan sadece iki kişilik bir ekip katılabilirler.

Klan liderleri seçtikleri oyuncuların bilgilerini göndermeleri gerekmektedir. Liderler seçtikleri iki oyuncunun;

Adı :

Soyadı :

Cep no :

E-mail :

Karakter adı :

Klan :

Level :

Bilgilerini BDO’ya göndermeleri gerekmektedir. Turnuvayla ilgili detaylı bilgi ilerleyen günlerde web sitesi ve Facebook adresi üzerinden duyurulacaktır.

Unutmadan hatırlatalım. Black Desert Türkiye & Mena Ekibi Facebook’tan yatığı açıklamada, “İstanbul dışından katılan maceracılarımızın otobüs bilet ücretleri ve GIST Fuarı giriş biletleri (3 – 4 Şubat Cumartesi ve Pazar günleri için) tarafımızdan karşılanacaktır” notunu özellikle belirtti.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.