Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

IDLE Heroes Kahraman Sistemi Detayları

IDLE Heroes isimli mobil oyunda bulunan kahraman sistemini detaylı bir şekilde ele alacağız.

Yeni bir IDLE Heroes konusu ile beraberiz. Hatırlarsanız bu oyun ile ilgili bir önceki konumuzda, oyun içinde işinize yarayacak ve yapmanız gereken bazı bilgileri vermiştik. Yani bir nevi başlangıç rehberiydi. Oyun içinde bildiğiniz üzere bir çok kahraman bulunuyor. Bu kahramanların nasıl geliştiğini, yıldız sisteminin tam olarak ne olduğunu merak ediyor olabilirsiniz. Bizlerde bu yüzden bu konuyu açıyoruz. Oyunda ki kahraman sistemi ile ilgili bütün soruların cevaplarını burada bulacaksınız.

IDLE Heroes kahraman sistemi isimli bu konumuzda hangi kahraman sınıflarını türlerini öğrenecek. Hangi sınıfın ve türün ne gibi amaçlar için kullanıldığını öğreneceksiniz. Daha fazla uzatmadan konumuza geçelim ve bu kahraman sistemini yakından tanıyalım.

IDLE heroes kahraman sistemi 2

IDLE Heroes Kahraman Sistemi

Öncelikle şundan bahsedelim. Kahramanların iki adet özelliği bulunuyor. Bunlar yıldız seviyesi ve kalite seviyesi. Elde ettiğiniz her karakter kalite 1’den başlıyor. Ama elde ettiğinizin karakterlerin yıldız seviyeleri değişebilir. Yani 1 yıldızlı karakter de gelebilir 3 yıldızlı karakter de. Bizim bu oyunda odaklanmamız gereken 3 yıldız üstü kahramanlar olmalı. Çünkü bunlar belli bir seviyeden sonra gereksiz ve güçsüz bir hale gelecektir. Ne kadar çok yıldız o kadar çok güç demek. Maksimum yıldız seviyesi ise 10. Dediğim gibi 4 yıldız ve üstü yıldıza sahip karakterlerin seviyelerini arttırmak için puan harcayın. Gerisini sallayın.

Her kahramanın maksimum seviyesi de 30. 30 olduktan sonra bu kahramanların kalitesini arttırabiliyor ve tekrar seviye atlatmaya başlayabiliyorsunuz. Bu sayede karakterin özellikleri de güçlenmiş olacak tabi ki. Yıldız sayısı da yükseltiliyor fakat şöyle bir durum var. Kendiliğinden 5 yıldız olan bir karakter 5 yıldıza yükseltilmiş karakterden daha güçlüdür bunu unutmayın. Bu yüzden kendiliğinden yüksek yıldız seviyesine yüksek karakterleri elde etmeye odaklanmalısınız.

Görevler

4 yıldız ve üstü yıldızlara sahip karakterleri elde etmek için yapabileceğiniz bazı görevler oluyor. Bunlara odaklanırsanız bu sayede karakterlere sahip olabilirsiniz. Örneğin günlük giriş ödülleri bile bunları elde edebilirsiniz. Eğer bir birliğe girmişseniz, birlik görevlerini tamamlayarakta elde edebilirsiniz. Kısacası hemen hemen her görev ile bunları elde edebilirsiniz.

Aura Sistemi

Aura dediğimiz şey aslında bir set diyebiliriz. Takımınızda bulunan kahramanlar aynı Aura’ya sahip ise bazı bonus güçler elde ediliyor. Örneğin bütün karakterleriniz karanlık Aura’ya sahip diyelim. %30 bağışıklık ve %20 can kazanırsınız. Bunlar zaten oyun içinde açıklayıcı bir şekilde yer almaktadır. Buna dikkat edin.

Takım Düzeni

Takım düzeni de tabi ki her MMO oyununda olduğu gibi bu oyunda da önemli. Örneğin takımda bir tane destek karakteri olmalı. Yani diğer karakterlere destek olmalı, ona can vermeli. Bir de tank olmalı. Diğer karakterleriniz de hasar veren karakterler olursa yeterli olacaktır. Tabi ki canı yüksek ve dayanıklı karakterleri öne koyun. Destek karakterini ise en arkaya koyun. Diğer kahramanlar da ortalarda olsa yeterli olur. Bu şekilde bir sistem yapmalısınız.

IDLE Heroes’ta bulunan kahraman sistemini sizlere aktarmış olduk. Umarız faydalı bir konu olmuştur. Sormak istediğiniz bir şey olursa yorum yaparak sorabilirsiniz. Görüşmek üzere.

https://www.youtube.com/watch?v=93P7NqfIb3w

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.