Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Icons: Combat Arena, 12 Temmuz’da Erken Erişime Çıkacak!

Icons: Combat Arena, Erken Erişime çıkıyor.

Wavedash Games tarafından geliştirilen ve 12 Temmuz’da bilgisayar oyuncularına sunulacak olan Icons: Combat Arena, Erken Erişim Oyunu olarak boy gösterecek.

Icons Combat Arena 12 Temmuz’da Erken Erişime Çıkacak 2

Dövüş oyunları arasına dahil olacak olan Icons: Combat Arena, tek oyunculu ve çok oyunculu olarak oynanabilecek. Sadece İngilizce diline sahip olacak olan yapım, 12 Temmuz’da Erken Erişim Oyunu olarak karşımıza çıkacak. Rengarenk grafiklere ve içeriklere sahip olacak olan yapım, oyunculara aksiyon ve gerilimden çok eğlenceli vakit geçirtecek. Oyun içerisinde çok sayıda farklı karakter yer alıyor. Oyuncular kendi seçtikleri karakteri geliştirebiliyor ve rakiplerinin karşısına daha güçlü çıkabilecekler.

Efektler ile oyuncuların gözüne hitap edecek olan yapım, basit arayüzleri ile oyunculara kullanıcı dostu bir yapı sunuyor. Minimum Windows 7’de çalışacak olan Icons: Combat Arena, oyunculara birbirinden farklı dövüş alanlarında benzersiz rakipler ile karşı karşıya getiriyor. Eğlenceyi ve rekabeti iç içe sunacak olan yapım, nasıl bir fiyat etiketine sahip olacak bilinmiyor. Oyun 12 Temmuz’da Steam’de Erken Erişim Oyunu olarak oyuncuların karşısına çıkacak.

Minimum Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows 7 or later
  • İşlemci: intel i5 or later
  • Bellek: 4 GB RAM
  • Ekran Kartı: dedicated GPU recommended
  • Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
  • Depolama: 2 GB kullanılabilir alan

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.