Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Ico ve Shadow of the Colossus Geliştiricisinden Süpriz Oyun

Daha önce Ico, Shadow of the Colossus ve The Last Guardian oyunlarını geliştiren ekipten yepyeni bir oyun yolda.

The Game Awards etkinliği bildiğiniz üzere sürprizlerle dolu bir yapıya sahipti ve burada oldukça güzel projelerle karşı karşıya kaldık. Şimdi ise daha önce Ico, Shadow of the Colossus ve The Last Guardian oyunlarını geliştiren ekipten yepyeni bir oyunun yolda olduğunu aktarabiliyoruz. Sony, yaptığı açıklamayla beraber oyun hakkında yepyeni bir fragman yayınladı ve ilgi çekici detayları ön plana koydu.

Ico geliştiricisi tarafından şu anda ön plana çıkan oyunun yayınlanan fragmanına bakacak olursak, ilk başta bu görüntülerin PC’den kayıt altına alındığını belirten bir ibare ile karşı karşıya kalıyoruz. genDESIGN tarafından geliştirilen oyun hem PC hem de PlayStation 5 konsolu için geliştiriliyor, ancak PlayStation 5 sürümü ile birlikte mi yoksa daha sonra mı çıkış yapacak, şu an için bilinmiyor.

Ico Yapımcısından Farklı Bir Proje

Daha fazla detaya girecek olursak, oldukça farklı bir yapıya sahip olan bu proje elbette niş bir kitleye hitap edecek. Ancak geldiğimiz noktada, oyunu hem PC hem de PlayStation 5 konsolunda aynı anda yayınlamak oldukça mantıklı bir hareket olacak. Sonuç olarak bu oyun elbette beklenen yapımlar arasında yer almıyor. Dolayısıyla, belli bir kitleye hitap ettiğinden dolayı oldukça farklı kafalara hitap ediyor diyebiliriz.

Ico ve Shadow of the Colossus Geliştiricisinden Süpriz Oyun

Her ne olursa olsun, Ico geliştiricisi tarafından biz oyun severlere sunulacak olan yapım için yayınlanan fragmanda herhangi bir şey gösterilmiyor, ancak devasa bir mecha‘nın olduğunu görebiliyor ve bunun kafasına binerek büyük bir felaketten kurtulmaya çabalayan bir karakteri görebiliyoruz. Fragmana aşağıdan göz atabilirsiniz.

1
Haberi Paylaş
Benzer İçerikler
0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.