Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Humankind’den Üçüncü Hikâye Videosu Geldi

Humankind'in yeni videosu yayınlandı.

Bilgisayar platformu için geliştirilmeye devam edilen Humankind bu yıl içerisinde Steam üzerinde lansmana çıkacak. Oyun lansmana çıkacak çıkmasına ancak nasıl bir fiyat etiketine sahip olacak hala bilinmiyor.

Humankind’den Üçüncü Hikâye Videosu Geldi 2

Sega’nın 2020 model oyunlarından bir tanesi olacak olan Humankind Steam üzerinde sergilenmeye devam edilirken geliştirici ekip oyuna dair yeni görüntüler de paylaşmaya devam ediyor. Bilgisayar platformu oyuncuları tarafından merak konusu olan yapım strateji yapısı ile karşımıza çıkacak olsa da bünyesinde zengin bir dünyaya yer verecek.

Bugün PC Gamer’ın haberi ile izleme fırsatı bulduğumuz yeni hikâye videosunda oyunun geliştirici ekibi süreç hakkında bazı kısa bilgiler paylaşırken oyun içerisinde karşımıza çıkacak olan bazı sahneler de gösteriliyor. Geliştirici ekip bir yandan oyunun hikâyesinden söz ederken diğer bir yandan da bazı sahneleri oyuncular ile paylaşıyor.

Geçtiğimiz yıl Steam üzerinde sergilenmeye başlanan yapım bu yıl içerisinde tek oyunculu ve çevrimiçi çok oyunculu olarak piyasadaki yerini alacak. Yapımda Türkçe dil desteği yer almazken oyunculara 8 farklı dil seçeneği sunulacak.

Yeni videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

HUMANKIND™ Feature Focus: Claiming Territory

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.